исто и јас, поише гледав колички него кола кога купував за мене, на крај пак лилата ми беше најубава, мислам дека не ти треба корпа, моете е зимско бебе па пројдовме без корпа
Ја користел ли некој Maxi Cosi Lila за новороденче? Пишува дека седиштето се прави како корпа, ама не знам колку е дозволено да седи/спие бебе во неа со оглед на тоа што има како перничиња некои.
истите недоумици ги имав, ја дома не ја оставав да спие освен кратки дремки, а за долги прошетки да уште ја користиме и перничето мислам се вади и можеш бебе да го оставаш на скроз рамно, ама глеам дека во тоа и е поубаво и уште го неам тргнато, 3 ипол месеци сме
Тешка ли ви е за кревање носење малце е погломазна од другите ама па многу задоволни мамички има од неа
Сега ги гледав, одат 2 во 1, а Nuna се е посебно. Искрено Anex на изглед се поубави. Баш сакам да прочитам искуство.
Ја има ли купено некој количкава од Чарли Тетово? Добра ли е, го собира ли детето и поголемко кога е? И дали на црните колички им се познава прашина повеќе?
Ние ја имаме,супер е за по рамен терен,на бекатонки пример некако многу дрнда не знам дали сите летни колички се така бидејќи имаат многу слаба амортизација. Инаку е прелесна и удобна за беба
Ми треба полесна, за со 28374 деца кога излегувам (2) , за патување, а и кажи ми плиз делот доле дали собира ствари доволно (уште не сум ја видела лајв). Фала ти
Да собира ептен,абе вака супер е количката,и ние ја зедовме за патување,за по продавници,молови...онлајн ја купивме на невидено,лесно се склопува,расклопува во еден потег,фаќа мн малку место,како пердуф е
Ја земав денеска да искористам попуст заедно со транспортер. Веќе не размислувам фала на помошта да се одлучам
Maksimalno iskoristena e.na odmor,vo grad za vikend,sekoj den za sledno dete pak ista kje kupam.lesna e premnogu no znaes letnite kolicki nemaat amortizavija se se oseka na niv.toplo ti ja preporacuvam
Јас. Перничињата се вадат, макар што за новороденче нема потреба, ептен фитува "внатре" бебето. Главчето му иди во вдлабнатиот дел горе, а газето долу. Таа перница всушност е наменета за новороденче дека целосно спуштена корпата не е скрос рамна. Тешка можеби и не е толку многу колку шо е гломазна. Во една рака бебе, во друга склопена количка не иди во предвид. И прилично место в багажник зафаќа, ако сте со помала кола пробајте ја количката пред да ја купите (дозволуваат во бебе хоум во аеродром).
Кој транспортер го имаш Кабрио фикс? На 3 м кај педијатаров ми рекоа, јас го извадив, никаква разлика не приметувам, а количкава друга имам не знам.
да тој го имам, значи може да го извадам.. мислам дека има разлика во положбата .. многу се нервирам бевме на ортопед и скоро се заборавив да прашам