И јас спремав прашања ама мене ортопедот не ми ни остави простор да прашам си одржа лекција и излезе од ординација. Додуша ми кажа каишите да ги кренам ете тоа. Едит: Ако ми збориш за сунгерот под газот јас па тој не го ни ставив мислам дека е за прематурчиња ни на прегледот го немав и ништо не ми кажа. А за овој околу главата ми кажаа на 3м да го извадам.
за тоа за главата, глеам дека ми е кнап веќе бебе во тоа, ама маж ми се запнал да не го вадиме ќе му се сменела положбата на транспортерот кај бевте на ортопед?
Ние го извадивме вчера перничето од количката, на него пишува до 4 месеци, а и веќе горе главчето му беше големо за дупката горе а од транспортерот одамна го извадивме кога приметив дека му искачаат нозете
Zdravo mamicki, me interesira kakvo iskustvo imate so kolickite od charly baby? Jas zemav pred skoro 3 nedeli kolicka so transporter, megjutoa transporterot doma koga go otvorivme bese osteten. Im pisuvam i na fb i na instagram, ne vrakjaat. Se ubiv od zvonenje, tesko krevaat, i vcera edvaj gi dobi mm, mu se isporazvika toj zosto pisuval i dosagjal. Nekoj vakvo iskustvo da ima? Kako ste go resile problemot?
За овие имам слушано многу муабети дека биле преваранти и праќале оштетена роба. Единствено ако можеш директ во продавница да им отидеш.
Od prodavnica direktno ja zemavme, ama sega sum na strogo lezenje a mm otide na pat, i nemam kako da otidam a ne sakaa ni da go islusaat po telefon, mu se izravikaa i mu spustija. Znam deka i po kargo prakjaat ama gi ignoriraat site povici i poraki. Navistina se bezobrazni. Da bese eftina kolicka pa mozebi ke mi bese oolesno ama 18.500den ne se voopsto malku.
Фала ти на инфо баш бев во аеродром доста гломазна е а многу убава и да за мала кола е тешко цел багажник зафаќа.. ќе разгледам и други секако
Јас ја земав истата цел багашник количка ама ептен ми се допадна од прва и решив да не му ја размислувам многу.
Преубава е со здравје да си ја служите уште ми е и мене како опција ако не најдам некоја полесна дека немаме лифт
Мене вака не ми изгледа тешка колку што е гломазна. Јас сум на приземје немам проблем со качување викендов ја простудиравме со мм.цела со една рака може да носам околу 10кг мислам дека има. Инаку да ве прашам останатите што имате купено нови колички дали ги перете некако или само дезинфекција им правите? Се мислам дали да исперам нешто или само да поминам со стик на пареа за дезинфекција.
Јас исправ се што се вадеше за перење, на 30, рачно перење програм, со дупло плакнење. Другото можеш со пареа.
Со здравје да си ја служите, и јас исто прва ја видов и после сите други колички со неа ги споредував и пак на крај таа си ја земав Инаку за перење, јас рамот и седиштето на количката го пребришав си дезинтал бидејќи многу комплицирано ми изгледаше да ги извадам материјалите поединечно сите, а тоа инфант перничето го исправ на 30 степени, ама сепак секогаш со тетра постелена лежеше врз него
После гледање на многу колички, системи, па како се склопува, тежини и се останато (магистрирав на тема колички ми се чини ) и иако Maxi Cosi Lila на изглед е многу луксузна, стабилна и се супер...мене ми беше прегломазна и претешка. Ние се одлучивме за Joie од енци менци и си докупивме транспортер Joie. Ценовно се исти бидејќи е моментално на попуст, кој сака нека си разгледа
Мамички ај препорачајте убава ефтинка летна количка, за на одмор ќе ми треба оти оваа зимската цел багашник ќе ми го зафати