Стегнати. И во количка беше стегната, сега кога почна да седи, само со каишите доле ја врзувам не преку раце па се малку разлабавени.
Zdravo zenski, sto mislite za kolickite od genc bebe potocno za baby care , baby stroller ryan i quero s-line..? Ne mozham da prikacham sliki za zhal
Ако може мислење за количките? Во мисла сум која од овие две. Anex M Type (Бебе хоме) или Tako Laret Classic (Либерта бебе)
Eden mal sovet do site sto birate. Probajte gi kolickite kako vozat. Skoro mi se desi na gosti bevme zemavme od niv kolicka malce postara ama nejse modelot uste se koristi za da prosetame da ne ja vadime nasata od gepek. Aj sto se mavnav poveke pati vo trkalata deka potesna ama i mnogu teska mi se vide za butkanje u sporedba so taa sto si ja iam naviknato sto za mene sama vozi. Race noze me bolea edvaj cekav da zavrsi prosetkata
Devojki dali nekoja ima iskustvo so kolickive? Od genc bebe se slikani. Se raboti za kolicki : baby care, baby stroller ryan i quero-s line .
Може ли искуство за количкиве? Maxi cosy plaza plus или Quinny mood? Со Quinny би се земала и корпа плус.
Maxi Cosi ама Лила ја имам и сум презадоволна. Гломазна е и голема за во багажник, имај го тоа во предвид. Се друго е перфекција
Ајде и тука да прашам, да ми препорачате количка, лесна за склопување и да ја собира во гепек, да можам сама со бебе да ја маневрирам? Ги гледав на Maxi Cosi имаат попуст и се мислам дали се исплати да се одвојат 30+ илјади, реално има и за дупло поефтина цена... Конкретно ја гледав оваа, дали имате искуство. Се мислев за Lila ама не е достапна..
Ако си финансиски ограничена имаш и за дупло поевтино. Едит: и читав дека макси кози не се практичми за во гепек.
Муабетот ми е дали вреди, не е проблем за парите ама некако мислам дека сме совладани од емоции и реално лупаме пари за глупости, бар јас така мислам, имам купено мал милион работи што искрено не знам дали ке ми требаат, а повеќето и не знам за што се користат . Затоа барам искуство од некој што веќе купил и користел, за да направам споредба...
Малку поскапи се на Cybex Balios Lux, ама мене ако ме прашаш многу подобри. Јас зедов таква, 3 во 1, фатив на акција. Скапа е да, ама немам прочитано ниедна лоша рецензија. Ги има и во Мк мислам.
За количка и добро душече вредат парите. Има разлика од макси кози до оние што ги има во секоја продавница за 12000. Според мене не вредат ни денар тие. Јас имав чико што ми беше максимум за буџетот а макси кози ми е сон сеуште. Глупости се да купиш шпихозни од 800 кога и од 300 се памук. Разлика во цени за количка се со причина.
Одговор ќе си дадеш само ако прошеташ во повеќе продавници и видиш повеќе колички, од повеќе ценовни рангови. На слики сите се слични.
Кај мене знае скоро секогаш да преовлада изгледот за нешто да купам а може да е чиста глупост и тотално некорисно, битно убаво изгледа . Затоа ми треба вака да слушнам мислење а секако ке прошетам. Фала ти
Количка, колку платеш толку добиваш. И на изглед и на функционалност. И за синко купив убава количка, и сега. За количка, транспортер и седиште ако си во можност плати си.