Јас ги сакам кошулите,имам 2-3,но најмногу ми се допаѓаат тие во светли бои .Ми се допаѓаат и нaједноставните бели,но искомбинирани со некои парчиња или детали во друга боја.
Oтсекогаш сум сакала кошули.На секоја втора слика како мала,јас сум во кошула Дома немам којзнае колку многу,ама еден од првите избори ми се за на работа.Може затоа немам многу,зошто гледам да се поквалитетни,поубави.Обавезно црна и бела класика,и по некоја шаренка. Многу ги сакам оние со трочетврт запрчени ракави,и криво ми е што имам две единствени само,зошто на работа не ми се вклопуваат. Инаку мило ми е што тексас кошулите се враќаат во мода.Уште сега замислувам комбинација,текас кошулче светло,светли фармерки и балетанка(простете не сакам многу патики ) :up: Spoiler
Здраво девојки. Дали ви се допаѓаат проѕирните кошули? Често ли ги носите, или сметате дека се вулгарни? Јас сакам да си купам проѕирна кошула, на пример нешто како ова. https://www.kafepauza.mk/wp-content/upl ... za.mk_.jpg Дали некој знае кај можам да најдам и колку пари е од прилика. Итно ми треба за во среда. Фала многу
Проѕирна кошула Јас ја купив 750 денари,ама за некои модели цените одат ми се чини и до 950 денари. Ги има и на пазар и по бутици.