Форумџика на годината

Кредити

Discussion in 'Дом' started by Ariel, Feb 12, 2010.

1. Ash-Greninja

Ash-Greninja Истакнат член

Дали доколку имаш трансакции направено кон Мега Вин исплати/уплати ќе можеш да рефинансираш потрошувачки кредит и покрај тоа што си редовен со исплатата на потрошувачкиот кредит и да имаш плус внесено од ратата изминатите месеци?

2. Bobak

Bobak Активен член

Не , гледаат дљли имаш трљнсакции по казина и облужувалници и одбиваат да дадат кредити

3. Bobak

Bobak Активен член

Кога ќе се исплати све на извршител , после колку време може да се аплицира за кредит?

4. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Не знаев каде да прашам, ај тука, значи имам профил на Македонско кредитно биро, но немам платено за аларм. Кога влегувам ми пишува на тој општиот профил дека немам долгови, нема никакви доцнење нешто да не сум платила и дека последни 30 дена никој ме пребарувал податоци за мене. Прашање ми е, дали тие почетни информации се знак дека е се ок, дали е тоа веродостојно, мислам е, не должам ништо, но ми е страв од тие измами со брзи кредити, па затоа сакав некаква заштита. Дали ако влезам и пишува долгови 0, доцнење на плаќања 0, никој не ме пребарувал последни 30 дена, а си знам немам долгови, дали можам да бидам спокојна или да си платам алерт, не знам.