Маскара

Discussion in 'Лице' started by soledad, Nov 21, 2009.

1. Lina24

Lina24 Истакнат член

маскарата од авон што вибрира ќе ја има во кампања1 во 2011 година значи одма после нова година,а сега во кампања17 ја има како демо производ и чини околу 370 денари можат само претставници да ја порачат и тоа само 1-на количина, оние кои што се претставници ќе ме разберат, мислам?? а во кампања 1 ќе биде околу 460 до 500 денари

2. kate21

kate21 Популарен член

Вчера ја купив оваа маскара, рековте дека на Мис спорти биле убави, 150 денари, и да ви кажам немам зборови. Навистина е многу убава, ги издолжува трепките, убаво ги витка, се нанесува перфектно ради четчето. Ете, ефтино, и убаво, нема што :)

3. maja8

maja8 Популарен член

Кате од кај ја зема? Зашо страв ми е да не земам од негде кај што стоеле цело време па да ми биде исушена :lol:

4. kate21

kate21 Популарен член

Се извинувам, се ми е розево мене :$ , оваа е точно, [​IMG] изгледа тоа им е ново пакување, ова со посветло и потемно им е постаро и го нема на нивната страна веќе. А сепак изгледа се работи за промена на амбалажата, пошто исто пишува.

Jaс си ја зедов од Дива, Прилеп, на декларацијата пишува датум на производство 07.2010 ја ставив точно која е, значи барај ваква нема шанси да е стара, па убава е, влажна :D и навистина убаво прави, маана си нема. :)

5. sesilija

sesilija Популарен член

јас да ви кажам си купив мис спорти и воопшто не без задоволна.
    Ми стоеше старата од Мејбилајн и на едното око си ставив од неа, на другото од Мис Спорти и имаше неверојатна разлика.
    Спорти само ми ги истакна трепките, а Мејбилајн им даде густина волумен, ги направи неколку пати поголеми.

Па сега вие видете. :wasntme:
    Како што кажав и претходно во темава, за мене кралици на маскарите се Мејбилајн и Лореал

eleni23 likes this.
  6. kate21

kate21 Популарен член

A бе фала Богу Сеси, кога се со цените голема разлика, ама мене ми се трошат брзо маскарите, секој ден ставам, па зошто да немам една поефтинка, пообична, инаку од Севентин користам еве редовно за излегување во викенд, оваа секојдневно. Да од Голден роуз, да оваа, мене ми се исти. И плус ако не пробам нема да знам :D

sleepingbeauty likes this.
  7. sesilija

sesilija Популарен член

Од севентин маскарите се ужас, не вредат за парите воопшто.
    А и јас ставам секој ден, ама големи се маскарите по 12мл, така да кога ќе видиш пак исто ти доаѓа дали ќе купиш маскара од 7мл за 150ден или од 12мл за 320ден

8. kate21

kate21 Популарен член

Сеси, не може исто на сите се да му биде. Јас ја користам долго време оваа маскара [​IMG] и ми е добра, витка, издолжува, дава волумен, плус е водооотпорна, од сите досега сум најзадоволна. Е сега, можда Мејбилајн се подобри, ама ете, мене и оваа ми е прва лига ;) Секој има разни трепки ете :)

9. sesilija

sesilija Популарен член

^^ Баш таа ја имав, и зажалив од првиот момент што сум ја купила, а околу 300 ден беше.

Што да кажам за маскарите од Авон, многу се добри, посебно супер шок- ама за севентин и други го делат моето мислење.

Како и да е, немам намера да убедувам, како што кажа ти си задоволна, само пробај некогаш маскара од мејбилајн и ќе зборуваме ;)

10. k.i.m

k.i.m Популарен член

Ja користев маскарата на мис спорти една розева со сино капаче. Многу убави ги правеше трепките ама работата е: лесно е да кажеш, ај извади ја-да те видам :D

11. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Макс фактор -dramatic look.

Не е лоша.

12. strangewoman

strangewoman Популарен член

Jaс пред 2 дена ја купив оваа маскара по препорака од другарка и стварно ми е ок .
    :*

13. petreska16

petreska16 Истакнат член

2000 calories- max factor zakon....

[mod-kirilica:2l1jjelo][/mod-kirilica:2l1jjelo]

natalina likes this.
  14. 2manydjs

2manydjs Истакнат член

Користев на лореал до пред месец дена, ама мене лично не ми одговараше, сега си купив менхетен и супер е, многу сум задоволна и не верувам дека ќе ја сменам во брзо време :)

15. duplo.a

duplo.a Истакнат член

False Lash Effect i 2000 calorie на Макс Фактор- првата кошта околу 800, а втората 450 денари. Феноменални се и вредат за секој денар!

16. natalina

natalina Истакнат член

да да и јас сум презадоволна од неа ми ја дадоа како подарок со маскара од max faktor ама испадна дека подарокот повеќе ми се погоди хахахахха :D

17. topce25

topce25 Истакнат член

волуминоус од лореал пробајте ја нема зграсите

18. Queen.S

Queen.S Истакнат член

Ги имам испробано скоро сите маскари од најскапа до најевтина...авон и орифлејм ми се катстрофа...од орифлејм маскара ми се затвори окото :!: Нејќам да ги смислам а не да ги ставам на очи.. :lol:
    Од авон ми ја препоручија супер шок поодамна...ама кај мене воопшто немаше никаков ефект...
    Имам нормални трепки не многу долги а густи...значи никаков проблем немам!

Со задоволоство ви ја препорачувам мејбилајн ( подобра маскара амин )...Ги црни ептен...ги издолжува...ги витка...just perfect...I love Maybeline!! ( значи реклама направив ) :lol:

19. savana

savana Популарен член

Queen.S а колку пари е оваа маскара и каде можам да ја набавам?

20. SexyLady

SexyLady Популарен член

Користам маскара Golden Rose Ultra Volume x4

Еднаш си купив две маскари од Авон, задоволна бев и брзо ги потрошив. Сега си ги чувам и ги користам четкичките од нив само со маскарата Golden Rose.

Оваа е за поголем волумен и густина на трепките,

а оваа за издолжување и виткање на трепките.

Супер комбинација :)