Каде ги купувате маскарите на голден роуз и дали се добри посо цената некако им е мн поефтина во однос на др марки на маскари
Има повеќе маскари од голден роуз, Маја. Еве на пример оваа ја користам јас и сум презадоволна. Го добивам посакуваниот волумен и четкичката е убава па рамномерно се шлака црнилото
Eве ја ама ќе гледаш на нејзе да пишува x4 затоа што јас минатиот пат јас ја згрешив, по грешка зедов водотпорна, во истото пакување е само на нејзе не пишува x4
Моментално оваа ја користам,добра е. Но следен пат купувам друга,ми здосади некако.Сакам поголеми трепки.
Таман се залетав во темава да се испофалам за ефтинијава што ме снајде денеска ненадејно, оп чудово било веќе постирано Со намера да купам хулахопки, влегувам во парфимерија (да да, кај нас и во парфимериите има хулахопки ) и ја здогледувам маскарава со смешна цена од 79 денари а Буржоа бре Се помислив малце дали да ја земам, зашто стварно ми стана ем смешно, ем чудно, ама на крајот ја земав и воопшто не се покајав. За таа цена е чудотворна и одлична за секојдневна употреба. Густа, со две четки, добро црни. Нај, ама нај thumbs up за маскаричето.
Оваа маскара НЕМА ШАНСИ да е 79 денари. Има иста ваква, апла иста, ама на baolishi,затоа и те фатила толку ефтино. Или била копија.Види да не пишува bourjoa
Па мила Маца, јас не ни реков дека е оригинал Буржоа. Гледаш барем (се надевам гледаш), смајли што се клешти до тоа Буржоа, нели? А и у парфимерија не ми рекоа дека е оригинал, туку дека е лиценца и дека стварно за тие пари потрошувачите биле задоволни. А маскарата е иста од сликата и знам убаво што пишува, писмена сум и одлично читам латиница. А ти баш се извалка убаво од смеење. Срцка .
дааа,втората! ја имам,и колку е само најдобра! убави ми ги прави трепките,посебно за тоа што ги издолжува ептен а првата,добра ли е? често ја гледам дека ја користат?
Па и уште ќе се валкам да ти кажам,зошто е најверојатно кинеска, и кога веќе ставаш ефтино нешто на очите,боље Голден Роуз да е,барем оригинал си е. А не лиценца на Буржоа за тие пари... Не знам само,сепак се очи,а на очи не се става се.
оваа првата кога ја купив беше добра но во брзо време многу се згусна и сега гледам е сува и ми прави ги згрутчува трепките , можеби стара ја купив но не ми остави впечаток, пред неа ја имав црвената 3Д повеќе од година ја користев воопшто не се исуши дури беше како нова.
Јас само споделив информација на форум (како и многу други тука) за нешто што ефтино сум го купила, а сум пријатно изненадена дека и не е така лошо за тие пари. А не знам ти па што се најде засегната од сите на форумов за моите очи и тоа што ставам на нив? Или финатата е само чекаме нешто да се напише, да се фатиме за тоа и да се ругаме и да се рофламе од многу смешно што ни станало. Поздрав Маца, и очите ми се во перфектна состојба и после цел ден поминат со маскарава на нив.
Од голден роуз црната за волумен шо е сум ептен задоволна и таја ми ги зголемва трепките многу, ја користам од јуни и уште се нема исушено..шо е големо чудо стварно ..а за 2-та немам збор..пренајуба е