Мини веб серии

Discussion in 'Филм и ТВ' started by Hipster, Mar 17, 2015.

1. Hipster

Hipster Форумски идол

Во последниве години почнаа да се доста актуелни мини веб серијалите, кои најчесто ги има сите епизоди на youtube каналот или на некоја веб страна.
    Се работи претежно за кратки епизоди, од 5до10минути, и не голем број на епизоди. Самото име кажува дека се достапни само онлајн, значи не се прикажуваат на ни еден телевизиски програм.
    Дали ги гледате?
    Која ви е омилена мини веб серија?

Додуша ние како што сме затуцани и се мораме да гледаме онлајн и да симнуваме од нет, ама сепак се работи за посебен вид серијали, кратки со јасна порака на крајот на секоја епизода. Доста се концизни, нема околишење и безпотребни сцени и дијалози.

Јас досега имам гледано само полу-тинејџерски и лесни, но баш би сакала да најдам мини веб серија од друг жанр.

2. kravce

kravce Форумски идол

Не сум посветила големо внимание всушност, сега кога ја видов темава баш се заинтересирав да побарам некоја. Пред доста време пратев The Guild главно поради Фелиша Деј, меѓутоа и тоа кратко траеше. Сега видов дека има некоја со Миша Колинс, ќе си ја пуштам :)

Hipster likes this.
  3. jacqueline.s

jacqueline.s Форумски идол

Онаа со Adult Wednesday ми се свиѓа :) Како демек пораснало девојчето од Адамсови и таква морничава ги вади сите од памет, и што знам интересно ми е :D

kravce, 1209 and Hipster like this.
  4. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Еееее и јас ја гледав, и нешто и направиле сега проблем со копирајт. Ми недостига, морничаво и смешно ми беше во исто време.

jacqueline.s likes this.
  5. 41319

41319 Истакнат член

Carmilla :inlove:

6. d.Darla

d.Darla Истакнат член

Супер тема, дај пишете повеќе предлози :)