Според сликава, не сум сигурна каква боја и се очите, ако се сини, тогаш слични ни се, малецки. Имам малце погусти веѓи, устата ни е слична. Самошто јас не сум плавуша, и подруга форма на косата имам. Фала.
Јас со мама и тато во двор. Само уште не ми е јасно што изиграваат на дрвцата, ама ги сакам и такви. Spoiler
Можеби врска немате со овие, ама мене на нив ме потсеќате Towelie Spoiler Колфилд! Дузи Spoiler Хермиона! Жапче Spoiler Јована! Теодора Spoiler Фермина Даса! Ливинг Spoiler Кити! Лилит Spoiler Амаранта! Виножитка Spoiler Бети Махтуб! Калиопе Spoiler Марина! Меги Spoiler Коко! Ариел Spoiler Госпоѓа Ева! Каша Spoiler Ана Каренина!
Магнолија ми се допаѓа претставувањето низ ликови. Не би рекла дека сум баш Кити, ама ми се допаѓа како лик. А ти Spoiler Наташа од „Понижени и навредени“.
Теодора, единствени ликови во кои можам да се пронајдам дефинитивно се девојките на Мураками! Не знам како е можно, но во сите нив наоѓам делови од себе. Е Ливинг таа од Достоевски ја немам читано Ветувам дека ќе ја прочитам, баш ме заинтересира таа Наташа