Се ми е ептен слично со девојката (добро, веѓите потенки ми се мене ) ама не фаца, така како изглед, не си личиме баш
^^ ким тотално си ме утнала На очите само бојата ни е иста Косата ми е посветла Устата не ми е ваква И веѓите
Багуфче, косата ми е кафена и подолга, очите не ми се зелени, туку сини, а усните, обликот на лицето и носот се тука некаде. :y:
Напротив...баш ми е подолга косата ама обликот и бојата е иста како оваа,устата е слична,буцкасти обравчиња исто,само очите помали Дефинитивно повеќе сличност имам со оваа девојка Вики44е..имаш ли сличности со Ванеса?
Мило ми е што до некаде те погодив. Инаку далеку од оваа сум. Темно кафена коса до раменици, зелени очи, долна усна поголема од горна.. ехее далеку сум.
Хипица сега и јас ќе бидам оф-топик што и не е така важно.И покрај тоа што со тебе немам споделено мислење знај дека те следам и имаш заземено посебно место кај мене.Така да привлечноста ја има од двете страни . Поздрав до тебе душо.
Викаш? Па не ми е ТОЛКУ виткана косата. А за стомачните ич муабет не правам Сепак. НЕШТО има, бар подобро е од претходниот пат Тенкс Марли
Валјд кога ја видов сликава, одма позмислив на тебе.. има сличности вака у целина нели? само косата на оваа и е мн подолга