Интересни се комбинацииве доста, ама гледам дека се со салонки. Сега за зимово со какви чизми би одговарала ? И се мислам исто за палтото, ја пробував со кожна јакна не ми иде, со мантил не ми одговара бојата , останува со капутче само ама сега па топло ми е за него..
Капутче некако највеќе одговара...А за чизми јас ја гледам скоро со секакви црни ниски чизмички, високи, на полна пета,на штикла... сепак не можеме конкретно за една сукња да бараме некој посебни, зошто сепак сите си имаме некакви граници со буџетот Ако стварно ти се свиѓа и ако сметаш дека ќе ја носиш, не се мисли
Zenski aj ve molam sliki idei nesto za poveke kombinaci so ovie cizmi nemam nekoja inspiracija za kombiniranje neznam zosto a mn mi se ubavi
И ти ли ја следиш на инста ххх Иначе девојкава т.е женава ,преубави комбинации има навистина а и синчето како го облекува
барам совет дали кафеави чизми мора да се носат само со кафеави хелахопки или може и со црни(Пр.на црно фустанче или сукнја)
Може и со црни, зошто да не. Црна фустанче со кафени чизми и некој кафеав детал, е добра комбинација.
Сива сукња, најобична, тесна, со што би ја искомбинирале? Ваљда некој денес ќе биди присутен, пошто мене посабајлечки ми текна да прашам дур нема никој?!
Па ја би ја искомбинирала со некое блузиче со долги ракави, малце завратени и некое ланче интересно што ќе се совпадне или пак со кошулче
Нагоре облечи класична кошула, црна или бела или во некоја друга неутрална боја. Треба да биде класика затоа што таа слика засекогаш ќе ти остане. А надоле облечи си што сакаш. Ако носите тога ништо нема да ти се гледа така да не е ни битно.
Женски најверојатно прашањето ми е глупо, ама морам. Најдов дома еден џемпер, право нов неизносен и ептен ми е убав, особено шарата горе. Ама некако ко машки ми личи. Прашањето е КАКОВ Е ЏЕМПЕРОВ? Ако е машки ќе го подновам дечко ми, ама се надевам дека е женски.