Каде да најдам во Скопје предмети за поклон, во бохо стил, рустичен? За другарка ми се Може да се обетки, или некој украс за во соба функционален
Си купив чевли отворени со еден ремен напред само, и цело време ми се лизгаат надолу нозете. Дали силиконски влошки би ми помогнале? И каде да ги ставам, под стапалото или на долната половина кај прстите?
Девојки хелппп Ми се одлепи цветчето и сега ми е ептен грдо местото, а стварно незнам со што да го извадам, па и се на се не ни излегват овие како листови, и кажете како ги чистите како плишани се чевлите.
Ај и тука да прашам. Сукнава дали можи да ја искомбинирам со боди блуза и со која боја највејке би одговарало?
@k.frosina ако не се лажам прочитав дека се спремаш за прослава, јас би го избрала моделот на сликата веднаш под суќната, баш се сега модерни блузички со спуштени рамења, боја-црно поелегантно. Поздрав и убав помин
@k.frosina Некако ту мач ми е и не изгледаат вклопено ни моделите ни ригите со чипката. @ванилала Зависи каков ти е стилот, што сакаш да носиш, па да ти дадам повеќе комбинации за инспирација Еве пр. Скоро лето дојде, но пак да биде нешто класично и умерено, елегантно и убаво, а не мора толку многу формално
@ванилала Мој предлог ти е, бидејќи надвор е претопло, да си облечеш некое полу-елегантно фустанче, може цветно, на три-четврт ракави, ако имаш некое такво, или некоја комбинација со сукња Не знам, предложи што имаш во плакарот, па да ти помогнам така, освен ако не планираш нешто ново да купуваш
Ги купив плавите,,ама се мислам со што бои можат да се комбиннираат,па не знам дали црните да си ги земам.?И дали вакви можат да се носат сеа летото за некои вечерни комбинации?еве ги,и тие и тие ми се убавки,што знам?
@bella.s Може да се носат и тие и тие, сините особено ќе бидат супер за летото За бои со кои можеш да ги комбинираш, имаш милион варијанти, од бела, сива, до жолта, розева, пастелно, неонско, на фармерки во опуштена верзија со кошула, на сукња како погорната комбинација што ја постирав, фустанчиња, пантолони, како сакаш
Thank you @Summerlover ,мислам дека ке си ги задржам првите,сега за летото се мислев ради материјалот,нели онака е како се вика,како обрната кожа,кој пак не ми е многу летен..
Панталони целосни но кога ќе се облечат изгледа како фустанче кратко ,прашањето ми е дали овие ќе одат во комбинација со крем лаковани штикли и исто такво ташниче?
И јас тоа си викав ,али не бев сигурна затоа и прашувам.Моите се малце посветли од овие на слкава али одлично стои како летна комбинација