Кошулата ја имам скоро 10 год. Сега дојде на редСакам да ја носам,ама е многу отворена.Со што да ја носам одоздола,а да не биде вулгарно?
Не се гледа сликата, ако е некоја едно бојна кошула без никакви шари, можеш да ставиш некоja покрупна огрлица, нешто во ваков стил:
@P.S.love Мене некако ми е демоде, зависи како стои облечена, но пак .. Како баш сега после 10 години и даде ред?
хахаха не,баш убаво стои.И многу убава нежна сина боја е,за жал не се гледа на сликата.Ќе пробам и отворена да ја носам над маичка и сл. Ми стои во гардеробот и секогаш кога ќе ми дојдеше при рака,ја пробував и баш заради деколтето,си ја враќав на место,а не ми се фрла(ше). До пред некое време,така купував,импулсивно.. и ете,се трупаат.
И јас сум за да не ја носиш, но чувај ја, може за некоја сезона би била повторно во мода. Ако, сепак сакаш да ја носиш облечи бел топ или маичка по прерамки под неа.
@Indiegurl а дали можеш да носиш мала штикла? Бидејќи јас мислам дека и овој модел на чевли ќе одговара со фустанот, секако доколку ти се допаѓаат И не мора да бидат во крем боја како на сликите, но и оваа боја ќе одговара P.S. - Фустанот ти е навистина преубав
@Briar Rose фалаа денес ќе купам, ќе видам што најдобро би одговарало, не сакам прениски не сакам ни високи