Ne znam kolku e soodvetno prasanjevo za tuka, no ne znaev kade da go postavam. Si kupiv jaknicka od Bershka crvena, od onie od prevrtena kozha, sto se nosat sega. Problemot e sto mi pusta boja i site maicki mi gi ofarba. Ima spas nekoj? Ne znam dali da ja peram, da ne pocne uste povekje da pusta boja...
Ако скоро си ја купила и не ти е носена повеќе од 2-3 пати и ја чуваш сметката- врати им ја. Јас вратив ташна што се распадна по 2 носења и не ми направија проблем. Само не ми вратија пари, туку си земав дуго за таа сума.
Затоа јас си имам мала преграда со патент од новчаникот во која ги собирам сметките од облека и производи за кои можеби ќе ми требаат. По 20-30 дена ги фрлам. Ајде, памет за друг пат
Ништо не губиш ако пробаш. Они сигурно имаат евиденција за производи ако ти е скоро купена На фин и културен начин пробај да им објасниш
Каква долна облека носите под тенок тесен фустан? Пробав со тенка танга ама ептен се отцртува. Боксерки, мидер, има некое чаре??
@Sarahhhhm секое ново парче пред да се облече добро е да се испере..не може да пушта повеќе боја после перењето, или нема да пушта или ќе пушта исто колку и сега, но испери ја ништо не губиш.
Што мислите за комбинација од скинати фармерки и мантил?Мантилот е класичен ала Burberry trench coat, само од Манго, ваков: Мислев да го носам со беж штикли шпиц и бела блуза.
Не знам каде да го поставам прашањето, ако не е во ред ставете го во друга тема а јас однапред се извинувам. Инаку, сакам да прашам бутикот во City mall, Polo Assn е истиот светски бренд Polo Ralph Lauren или не? Не ми е јасно баш и логото го споредував и не сфатив.
За да добие комбинацијата повпечатлив изглед, или блузата или чевлите промени ги во друга боја. По можност ако имаш нешто со поинтезивна боја ( мастило, зелена, црвена). Во спротивно. планираната комбинација може да ја надополниш со аксесоари ( ѓердан или чанта).
https://scontent.fskp2-1.fna.fbcdn....=f4a708a40ca84a560d7e72a13e413775&oe=5B64FDD4 Девојки дали овие ќе одговараат со некои кошулки и фармерки или некое фустанче?
Бела кошула и тексас фармерки. Со цветен фустан со розеви детали на него. Со розе сукња и горе некоја маичка со принт на бела основа или бела кошула според мене. Можеш со бела блуза и црвена штикла да разбие онака.Убаво ќе стои.