Одмазда (Revenge)

Discussion in 'Серии и емисии' started by femina90, Sep 23, 2011.

1. LilBaby

LilBaby Популарен член

Каков крај! ^_^

И оваа беше една од подобрите епизоди сезонава. Само глупо ми беше кога Ејдан ја извлечка мајка и на Емили, а овие чекаа погубување. :D Кога смртта им тропна врата, се зближија Конрад и Викторија.
    Даниел и Ешли ми се тотално безлични сезонава. Мулиња. :|
    Слатки ми беа Падма и Нолан. Таман реков дека ми се слатки, оп преокрет, Нолан опет геј. :D
    Дали Мејсон е човек од поверење не знам баш, затоа и го услови Емили, ќе видиме како ќе иде таа приказна.

Следеќа епизода, Ден на благодарноста со мајка и на Викторија. И Нолан во акција. :D

http://www.youtube.com/watch?v=UGeyj_2HkR4

2. poison.ivy

poison.ivy Истакнат член

За нијанса подобра епизода од ужасно досадните претходни две.

Ме изнервираа 2 работи зашто беа многу глупи и тотално непотребни и без врска.
    1. Ај бе, стварно Мејсон се согласи да остане во затвор, само за да напише некоја си книга? Кој би го направил тоа? Можеше лажната Аманда да го килне, не знам зошто го задржаа.
    2. Е на ова не знаев дали да се смеам или да се чудам: мајката на Емили им вика на Вики и Конрад да си стават превез на очите и да се завртат. Жено, ако пукаш, пукај, не драматизирај |(

Премногу шпански ми беа овие 2 моменти.

Се растопив на последната сцена :inlove: Многу ми се секси Емили и Ејдан :lol: Не си се откажувам од Џек и Емили, за нив ќе си навивам до крај, сега за сега супер ми е Емили со Ејдан :)

На кој му беа прекрасни Викторија и Конрад заедно во „судните моменти“? :wasntme:

unforgettable.u likes this.
  3. Hipster

Hipster Форумски идол

На момент ме збуни, не приметив дека е флешбек, али ме извади Даниел со поемите сватив дека е у колеџ.
    Сега сваќам искрено зашто Вики е толквака кучектина, ако тоа што и го кажа дека и го направила мајка и е виситна, незнам јас можда и би била попсохо.15 годишно дете да убие човек да лежи во поравен центар, да ја избркаат на улица зашто на очувот ми се прискало со неа, добро малку шпанска серија делува, али пак, disturbingly insane.
    За момент се замислив дали Ашли е Бамаби од дајари фром а кол гирл, али таа и е судбината во серииве.
    Али малку по малку на сите ќе им падне маската.
    И типчето во барот со Џек, знав дека им мути нешто.
    Сеа не разбрав добро зашто го возенемируваше, ама сигурно за барот да го продаде.
    А сеа овој се осветува за смртта на татко му.
    Битно освен тоа, епизодава ништо друго не ни отплетка, освен некои стари рани.
    Емили ќе ја биде за Бонд девојка, или па маместо бонд, ту што мавање удри...
    Сепак најдобар пар ми се со Ајден, сепак Данел е прелигав за Емили, си одоговара со Ешли сто насто
    [​IMG].

poison.ivy likes this.
  4. Savannah

Savannah Активен член

на која програма е ?

5. unforgettable.u

unforgettable.u Истакнат член

Савана, не е на телевизија, туку ја спуштаме преку интернет. Едно време серијава ја имаше и на Фокс Лајф, ама сега вторава сезона мислам дека уште ја нема. Во секој случај, многу добра серија и вреди да ја гледаш :)
    Поздрав

6. LilBaby

LilBaby Популарен член

Да ви кажам, искрено не ги сакам овие епизоди back to the time when ... oти се нешто излегува, демек ти си ја дознал суштината од кај сето тоа потекнува, и пак нешто ново.
    Најдоброто е што те остава да копнееш по новата епизода, и да се замислиш што би можело да биде, не е до толку лимонатка мозок да ти испере. :D

Викторија имала од кого да учи, мајка и била 3 пати поголем олош од неа. :puke:
    Емили витка прсти ко мастика. :rofl: Признавам, Ејдан добро и прилега, мнооооогу добро.

Trendafilka likes this.
  7. alekce83

alekce83 Популарен член

Хипстер таткото на овој што ги вознемирува Деклин и Џејк му бараше рекет на татко му на Џејк.

Hipster likes this.
  8. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Еве го промото за следната епизода, јака епизода ќе биде :)

http://www.youtube.com/watch?v=28Mrppd3Rss

Инаку сега серијава ќе има голема пауза, па ќе продолжи пак од другата година да се прикажува...

9. Hipster

Hipster Форумски идол

Малку ја извлекоа работата, некако тупи ми беа последниве епизодки.
    Ашли претпоставував дека се кецнала со Конрад, инаку зашто остана да работи во фирмата кај нив...
    Малку ми е драго, зашто почна поише да се занешава.
    Вишак ми се браќата како сосопственици на баров со Џек и нивнава одмазда сеа.
    Даниел не го сваќам, ич.
    Како да не се фоксусираат на битни работи работи, а не замајуваат со споредни.
    Али Вики, капа ти симнуем за глума и држење и се тоа, морници ме лазаат кога ќе погледне некако накриво....

И нова епзизода за месец дена, браво :yawn: |(

Добар новиов постер

10. LilBaby

LilBaby Популарен член

^_^

Конечно мивката си го доби тоа што требаше. Леле, посреќна од мене нема. :D Мило ми е што Даниел им влета, мило ми е што Викторија во очи и кажа тоа што мисли, ах душата ми е на место.
    Во тие моменти бев: In your face, babe. :D
    Една од ретките епизоди во кои Џек и Аманда ми беа преслатки.
    Викторија е дефинитивно најдобриот женски лик во серијава, дури и повеќе од Емили на моменти. Во себе носи грациозност, дрскост, цврст карактер.

Фустанот на Ешли на тоа пукањето беше бомбона.

11. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

Мене Ешли отсекогаш ми беше одвратна дали поради нејзиното големо чело или поради нејзиниот лик незнам :^)

Како и да е гледам во следната епизода Емили пак ќе се сплетка со Даниел. Браќата што се сопственици во барот на Џек ми се одвратни се надевам побрзо ќе ги снема од серијава.

12. rossonerka

rossonerka Популарен член

Конечно после месец и нешто нова епизода, мразам толку големи паузи.
    Веќе не знам дал да навивам за Даниел и Емили или Емили и Ајден.
    Овој вториов ми е прав муж, аууу ептен е добар у костумче и шармантен и убав акцент.
    Даниел па ми е секси убаво мажуле, ама не и е дораснат на Емили :)
    Него сестра му на Ајден е жива а? И тука се отвара нова одмазда и нови сплетки, сигурно ќе биде вмешана и Емили некако. А може и да не е жива и да е замка, којзнае.
    Џек и Деклан ми се големи мекуши, толку наивни се и влегуваат само во неволји, не знам дал да ги жалам или не. Покрај другиве ликови кои се такви сплеткаруши овие двајца нормално на чело со Џек ми се тотална спротивност, дури ме нервира толкавата наивност на Џек и неготово неснаоѓање во проблемите.

13. LilBaby

LilBaby Популарен член

Многу ми се допадна епизодава, посебно ситуациите во кои Емили ги решава како другарка на Аманда. :D

Се зажелев за серијава. Требаше еден сочен секс да падне. :D

Џек бре, до толку ли си наивен бре.
    Даниел стана фраер, па се окуражи да и се пушти на Емили. Ќе биде интересен овој триаголник, дали Ајден ќе почне да реагира. :geek:

14. alekce83

alekce83 Популарен член

Ejjј ми фалеше и мене серијава.Последнава епизода имаше интересни случки ама ова со Џек и Деклин се сложувам, биваше да се толку наивни и глупи.Посебно Џек ми е тупак невиден и никако не ми се верува како Емили се вљуби во него.
    Даниел малку ми е занес потрес, убав е да ама карактер нула, ама како рекле каков татко таков син.
    Викторија зверка како и секогаш, со тоа очите како лисица е.
    Емили ми е топ, поготово во ресторанот кога направија лажна расправија со Ејдан и кога Емили искача од ресторанот со победничка насмевка ]:)
    Ајде следната епизода се вика Sabotage и одвај чекам да видам уште поголеми сплетки.Оваа епизода им беше солидна. :up:

15. Hipster

Hipster Форумски идол

Изгледана и Саботаж, ама се заборавам да ја прокоментирам...
    Мило ми е што се врати Ешли, колку и да е злочка тука, невидено добра појава е, за плакнење очи со добри аутфити, а и добра глумица е.
    Нолан изигран ко мало дете, малку тука не ми штима ама ај, да веруваме декае глуп и дека не може да открие кој го издал, а онде шпиунира се што мрда околку него.
    Мене не ми се свија више Ејден, мислам дека ќе ја продаде Емили за информација за сестра му од Иницијативата така ми мириса нешто.
    И жената(слаба сум со имиња деновиеве :tmi: ) ми мириса дека сака нешто од Ејдан, ама поише :^)
    Ако Даниел е размазено лигавче, да дефинтивно има најмогу хемија меѓу нив,дали тоа дека се стварно пар, незнам.
    Џек подосаден неможе да биде, незнам што мајка бара да им помага стариов го забораив како се вика.
    Што корист од Џек може да има али ај..
    Сакам поише акција, поише Емили акција.
    П.С
    Јака слика :D

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Аххх, барем да дадеа малку повеќе од почетната сцена, уште од времето на Даниел немаме видено добар секс. :angel:

Оф леле, Ејдан премногу се занесе со работите на Емили, а настрада сестра му, скроз го разбирам, мака ми падна. :@ Не ми е јасно онаа женичкана од кај спопадна веќе во овој заплет, па и со Падма се спои.
    Нормално дека лик како Падма (која врска немам како се сплетка со жената) ќе биде откирена оти е попростичка, и арно го посоветува Емили, нека игра како нејзе, ќе го изеде на крај. ;) Не знам како се осуди да се сврти против Нолан.
    Yоu can't play better than player.

figgiMK likes this.
  17. figgiMK

figgiMK Популарен член

[​IMG][​IMG][​IMG]
    http://www.tumblr.com/tagged/revenge%20gif

ЈАс навивам за ЕМИЛИ ама не со ЕДАн него со Џек ама како гледам опасна ситуација ке е поради „Аманда“ мнн мнн е „опасна“ хехе ехехе
    Инаку Се надевам дека Бракава ке ги снема од барот пошто Емили ке им ја расипа целата историја :emo:

18. blingy

blingy Активен член

Нема потреба од сувишни коментари, штом сте тука и го читате моето мислење сте Revenge 'фанатици'. 10Feb2013 S02E12 < со нетрпение... и патем, го обожавам човеков

19. crazylady

crazylady Форумски идол

Jaс почнав денес да ја гледам на Фокс лајф.
    Само на некои работи од минатата сезона не се сеќавам ич.
    Зошто раскинаја Емили и Даниел ?

20. Mrs.Cuper

Mrs.Cuper Популарен член

^
    Бидејќи Емили се баци со Џеk и му го кажа истото на Даниел и тој и раскина. А и поради тоа што Емили сфати дека сака да биде со Џек, али во тој момент се појави и Аманда која рече дека очекува дете од Џек

crazylady likes this.