Imam poracano 4 naracki od Wish na 20 Mart,na sledenje pisuva deka na 29 mart stasale na aerodrom vo Makedonija a na 1 April pisuva Macedonia, Arrived at Facility znaci vo objektot Skopje sigurno.I otogas samo toa stoi od 1 April a sega e 14 April jas sum od Prilep.Dali znaete za kolku vreme stasuvaat sega narackite od Wish?I zosto na nasiov sajt na Makedonska posta za sledenje ne go cita brojot od narackata na Wish a na site stranski sajtovi go cita toj broj?
Треба да „одлежат“ во пошта, така е со протоколиве. Ќе ти стигне ливче за во пошта сигурно. А може да се јавиш и да прашаш во царинскиот дел на пошта, фини се ќе ти кажат
Bravo za Wish dvete naracki stasaa deneska za samo 25 dena drugite dve sigurno ovie nekolku dena i tocno bea kako sto bea na slikite narackite
Некоја да ми објасни за нарачување од pretry little things? До која цифра не подлежат на царина/данок? За колку време стига сега заради коронава и слично? Фала ви многу
7 евра е шипинг, мене нарачката ми беше некои 20тина фунти и немав дополнителни трошоци. Стига со македонска пошта, за две ипол недели ми стигна
Има некој порачувано кошули од makjeans ми изгледаат убави, а не се скапи, ако има некој да сподели искуство каков е материјалот?
Taman gi pofaliv eve drugite 2 naracki seuste gi nema nikade a pisuva deka e stasana skopje uste od 3 April poracani bea na 20 Mart sega sne 27 april seto e do nasava posta katastrofa se
Здраво девојки, да ми дадете предлог за сигурни web страни од каде што можам да си порачам онлајн облека, веш, накит и слично.. Страни како пример Zaful или Shein, но што прават шипинг до Македонија. Благодарам
Дали знаете Adja macedonia дали имаат продавница некаде или само со испораки работат? Имаат убави очила за вид , ама сакам да пробам што ако порачам и потоа не ми стојат..
Дали со Asos и Pretty Little Thing постои можност за замена/враќање на артикли? (како Zara на пример)
So ASOS znan deka postoi , sum vrakjala, samo postarinata e na tvoj trosok (okolu 500-600 denari me cinelo do sega). Otkako ke ja primat nazad robata, ti refundirat pari.
Дали некој скоро нарачувал од JDsports? @Cosmi пак тебе те тагнувам, постојано ми дава Spoiler Пробав сменив 3 адреси, џабе пак е исто, а не можам да најдам инфо дали доставуваат или има некој проблем.. Едит: Ај со адресата се оправив, сеа кликам за плаќање ова го дава. Spoiler Што се случува не знам ама се нервирам пола саат и повеќе можеби.
Како си задоволна од нарачките од wish? Мајка ми нон стоп ме запиткува да и порачам некои ствари, ама јас некако скептик сум.