И ние го однесовме во АМЦ, гаранцијата исто му е помината, го пратија за Скопје да виделе колкава е штетата а за тоа време без телевизор да бидиме. И татко ми така нервозно, вика понудете ми телевизор со поголема гаранција. И си купивме нов со 5 години гаранција. А, тој другиот ќе чекаме да видиме колкава е штетата па ќе го правиме ако не е нешто големо. И така ги правеле сега овие телевизори-радиреда.
@La.loca Со здравје да си го гледате Ние си седевме 10-тина дена со мал телевизор, добро е што имавме друг за замена. Ни се јавија прво кога процениле колкава е штетата, па не прашаа за наша дозвола за поправка заради цената, па потоа за 4-5 дена го поправија и го доставија во АМЦ. Знам, за жал се е така неквалитетно, ама тоа е, капитализам е во прашање.
@КикиМаус Кики, камшик за потребите, од Рефка ќе ти набавам, а кожен градник сега ќе ти кажат другите
Кога легнуваат пари на тутунска ако имаш прилив од друга банка? Пред 12 е направена трансакцијата? Енибади
Луѓе ми треба помош, со новиов тв неможам да се снајдам. Како да ја зголемам сликава за да биде низ цел екран?
@augustd Ќе те замолам ако не ти е проблем да ми пишеш приватна порака, за едно прашање/совет бидејќи јас не можам.
Кога лежев во болница, пред 3 години, имав во соба цимерка со опериран нос. Имаше огромна грбка, и го направија супер носето, за некои 3-4 илјади, ако не се лажам (знам евтино беше, се чудев). Ова во Воена болница, со плави картони.
Може предлог место со добра песочна плажа негде низ Грција каде што ќе има бар малку за шетање навечер? П.с. само не Калитеа и Полихроно Тенкс!
Dali nekoj znae kade mozam da nabavam priroden bel pelin? Odnosno artemisia absinthium bez ekstraktiran tujon.
Еј битолски феминковци да ве питам...кајма во Битола центар нешо место кај шо се учи шпански и ако знајте да ми кажите по колку пари земат?
Женцки, ај вака сеа. Дали има шанси во Страдивариус да ми сменат маичка за помал број, етикетите на неа си стојат, а фискалната ја фрлив... Денес купена, утре да се смени, или тешко ?