Zdravo zenski, ajde da i pomognete na neiskusna zenicka Imam masina za perenje alista Beko, 1000 pati na 1000 nacini se obidov da stavam omeknuvac no do sega alistata nikogas ne mirisale... pa ako moze nekoj da mi pomogne.. 100 omeknuvaci za dzabe potrosiv
Може ќе се смеете на прашањево, ама ајде Вчера си направив нови дупчиња на ушите за oбетки и жената што ми ги правеше ми рече дека не смеам медицинките да ги ваѓам барем 2 недели. А мене ужасно ме болат, значи скренав.. Смеам ли барем за спиење да ги ваѓам?
Здраво! Сакам да отворам online продавници со брендирање облека во Бугарија. Робата планирам да ја набавувам од останатитете земји членки на ЕУ. Бидејки Бугарија е членка на ЕУ набавената роба нема биде царинета. За почеток сакам да пробам дали работата ќе оди и не планирам да отворам фирма (барем за првата набавка, до 100 парчиња облека). Ме интересира дали е можно да наидам на проблем при увоз на робата во Бугарија бидејки немам отворено фирма а увезувам голема количина облека. Поздрав
a kako treba za da ja pustam uste ednas samo na plavenje? ete prikaciv slika ako moze da mi kazete.Pozz
Здраво, имам проблем со компјутерот.Ми се уклучува и се но за екранот ми се покаќува дека е на power saving mode и затоа не можам да го уклучам до крај како да ја сменам наредбата