Zdravoo.. Dali možebi nekoja od vas gi ima koristeno proizvodive, jas gi naracav, ama neznam kakov efekt kje imaat..
Тоа десно не можам да приметам што е, а од материјал како тој лево (црно-жолтиот), имам спортски градник, хеланки и појас, и ефектот им е што материјалот е таков да предизвика затоплување на телото и кога вежбаш во таа облека се потиш многу повеќе, со цел побрзо слабеење. Јас лично не сум ни задоволна ни не, така неутрална сум бидејќи не ги користам многу, не ми се удобни.
Toa e korset, vikaat demek imalo efekt, go naracav, pa kje vidam kolku kje ima efekt, ne ocekuvam bog znae sto, ama barem nesto da ima
Здраво женски, Дали може од искуство да кажете колку би земала жена плата за чување дете грижење околу него за храна и чисти алишта, за 6 дена во неделата од 17ч до 22ч.
Здраво женски,не можев да најдам соодветна тема па решив овде да прашам имам еден проблем една плава (темно) маичка по долги пред неколку години додека правев салата едно парче краставица ми падна на маичката(можеби ви изгледа смешно па можеби и е хаха) луѓе со све и свашта пробав да ја исчистам ама не и не .прееска пробував со сода бикарбона и хидроген ама пак не а сакам утре да ја носам .. ве молам помогнете ми со што да ја исчистам дури имам повеќе време т.е додека не ми се приспие
Би требало околу 12-13 000 денари. Јас и давав 12 000 денари за 5 дена во неделата од 8ч до 16ч, со тоа што беше во бизина и не плаќаше превоз.
Бил некој со автобус од Скопје до Маврово? Ми кажаа дека автобусот носи до Маврови анови, а местото кај што треба да одам (хотел Срна) е подалеку, па дали таму кај што застанува автобусот има таксиња или друг превоз? Еве ја оддалеченоста. Итничко ми е, фала многу за секој одговор
Ima vo kam edno sredstvo od nego izleva nemoras da peres znaci namokruvas na flekata stavas od sredstvoto I trljas so cetka za zabi I ostavi da se isusi
Квалитетни машки новчаници и педерки , каде можам да најдам во Скопјево ? Па ако може и страна да разгледам на нет, благодарам
Каде можам да ги развијам фотографиите по добра сума? До кај 10 ден слика? П.с. Од Скопје сум... Центар, Карпош ми идат у план
Освен во трговскиот Веро, каде на друго место може да однесеш твој балон да ти го наполнат со хелиум?
Може не е за тука но пак ќе прашам. Ми се појави некое топче на лицето под кожата внатрешно нешто кога ќе го допрам ме боли. Можно е некое внатрешно влакно кое неможе да ја пробие кожата или е нешто друго? Можеби некој знае? Прв пат нешто вакво ми се случува на лице. и све повеќе ме боли