Wow имало нешто под 1000 таму извини што сум изненадена Фала ти, тука иако една другарка моја работи, ептен ретко влегувам. Не ми се поклопиле финансиите ама камењава не им се скапи
Работи уште outlet-oт во Ново лисиче? Дека на google maps пишува permanently closed. Пс. Дали е точно дека се наоѓа карши Perla Bianca?
Горенаведените плус 15а 11а и 21 ама немој 21а. Тој оди накај систина Но за назад сите овие стојат на 3 различни постојки
Знаете како оди ова за студенти што е бесплатни карти за театар секој четврток?За кој театри важи, има ли ограничување на претстави, како се подигаат карти и сл? Ме интересира конкретно за Не се клади на Енглези дали може ова да се искористи.
те разбирам али мислам дека цената за такси е таа јас се имам возено од хотел карпош до семафорите кај систина ми има земено 80 ден е сега пошто е од железничка да размислиме логично би било или да заокружиме 300 ден ,само пази да не налеташ на див таксист или на оние плус стар . Би ти препорачала или глобал или такси сонце