Здраво феминки не знаев каде да го ставам прашањево и решив тука. Ме интересира дали некој знае дали Meteor Digital студиото има своја страна на нет или само фб страната му е. Пошто се сликав за апсолвент денес и ми рекоа на нет ќе ги објават, е сега не знам дали мислеа на нивната фб страна или некоја друга имаат..
Како можам да вратам избришени слики на телефон? Пред недела време? Многу ми требаат (На самсунг 7едџ)
Дечки не ми креваат во букурешт ќе вртам јас пак како и да.е туку да не знае некоја од вас буквата Д утре која смена е за на комисија. Убав ден Фала ви
Барав на нет но не можам да најдам. Доколку некој ги знае податоците од уплатницата (75 ден) за дупликат возачка дозвола, наменета за Службен весник ( едношалтерски систем) како таа изгледа, би била многу благодарна да ми одговори
Колку пари се отприлика наочари што штитат од UV зраци, ама проѕирни, не оние што ги даваат по реклами портокалови или скроз ко за сонце. За преку ден и пред компјутер. Некоја препорака исто така е добредојдена.
Не сум од Ск па ако може некој да ми препорача добар фризер, по можност во Карпош, и колку е од прилика цена за шишање?
Бидејќи не дај боже да ти се расипе, со месеци ќе го чекаш каде ќе вртиш после некое време и ќе ти викаат следен вторник, почеток месец и не знам уште кога. На 2 работи ми го направиа истото за една година време. Јас од таму никогаш повеќе ништо. Твој избор
Јас од нептун имам машина за перење 3 години и уште функционира, се што сме зеле не се расипало. Од Амц имам два лаптопа едниот е 4 години др. 2 не се расипале. Едноставно до среќа е.
Ви благодарам на мислењата, но моето прашање беше каде може да најдам машинка за потстрижување освен во Нептун и Сетек?
Тоа во ред сите купуваме и не би сакале да се расипат, но треба и на тоа да се мисли. Секако дека се е до среќа, но не дај боже да однесеш нешто на сервис ќе заборавиш што чекаш.
@lost123 за сервис на бела техника секаде е исто. Дури и t-home како една сериозна и голема фирма те маткаат со месеци - буквално со месеци. Толку се безобразни што се случило да вратат ист телефон со објаснување дека е тестиран и работи. Во Нептун еден човек донесе кафемат од 40-50000 и рече дека веќе му е преку глава да го сервисира кафематот по 3пат и дека сака нов. Снимил клип како работи кафематот и рече ако не му дадат нов ќе оди во дирекција.
Дечки, доколку немам потпишано за работа, кои ми се шансите да го натерам работодавалецот да ми исплати во случај ако не сака?