Некој што бил во Sky Bar Hotel Russia, да сподели искуство од ресторанот. Каква е храната, дали се доста скапо односно дали се исплати? Атмосферата каква е?
Храна не сум јадела, а цените на пијалоците се малку поскапи од другиве кафичи низ град. Инаку атмосферата е супер, има и свирки за викенд, а и услугата на келнерите е супер.
Во што е разликата од ледиком со другите мобилари што има толкава разлика во цени? Иам чуено освен дека не плаќаат данок ама и со плус данок рачунав пак излегува за 7-8 илјади поефтино од другите мобилари?
Имам слушано дека телефоните од ледиком биле уствари расипани телефони увезени од страство па поправани. Не знам колку е вистина. Познавам неколку души незадоволни и јас лично не би зела од таму.
Јас сум слушнала дека телефоните не им се оргинал, барем не сите. Мислиш дека купуваш samsung а уствари купуваш некоја добра копија, секако поевтина. Провери ги IMEI кодот и ќе знаеш дали е фејк. Каде има дрвени послужавници?
Помош Морам да ги ставам сите мејлови во некоја папка или усб ама не знам како да го направам тоа. Морам да префрлам околу 200 службени мејла. Како најлесно и најбрзо да го сторам тоа?
Имало и поевтини. @MiAmada отвори ја темата Што последно си купивте и види на предпоследната и последната страница.
За тие што не сме од Скопје кога ќе идеме, кои места се најдобри за јадење и најефтини да не речам популарни меѓу младите? Ова ептен од општа култура прашувам дека читам на форумов Силбо-Милбо нешто гевреци со сланина... Се се прифаќа како одговор па дури и во трговскиве некои места. Кога сме кај нив онаа во Ситимол за кинеска храна што е, добра е? Дека сакам да пробам ама не ми се дават пари ако после не ми се свиѓа па дегустација бесплатна,нешто има? Грасиас п.с. За Седмица знам
Силбо ама онака за ужинка ваму таму мене не ме најадува многу. Енрико во Лептокарија Џино во ГТЦ Венето во Сити Сидро Пиаца Либерта хмм Кантина во Дебар Маало, Ла Делишес Центар. Бурекџилница Рекорд. Мартини Лептокарија. *јас од Кинеско јадам само зеленчук и ориз и искрено задоволна сум. Спицикато во Сити исто Немам други идеи во моментов. *ама ми се пријаде сега дур набројував
@Feminka22 Венето во Сити Мол е прилично скап ресторан, не знам дали убаво си ја прочитала првата реченица, се бараат евтини места за јадење.
@ceca-1 Full Plate во Веро Центар, кај автобуската. Како во кујна е, храна сама си бираш и си ставаш во чинија. Превкусно е а преевтино. Повеќе од 150 ден. никогаш не сум платила.
@MiAmada во Зегин се веќе дефицитарни, сѐ е испотрошено. Барај во Еурофарм, Медикус Хелп или дуќаниве за работничка опрема Еуротулс и Дворник.