Ме интересира дали постои некоја страна, апликацијаа или незнам што да се направи слика. Сакам да биде со календар т.е месец Септември и датум па тој датум да е одбележан, заокружен, ги има некои со прстен со незнам што... како знам кога ке биде венчавката и сл...
Каде точно се наоѓа Топер во Буњаковец? Ми треба на брзина да купам една книга, а хаотично е за паркирање, па да не лутам... И дали може да се најдат детските книги во издание на Топер во други продавници, маркети? Итно ми е, па ако знае некој ве молам за одговор. Фала
Дали има некоја порачувано од онлајн страната на George? По фб гледам мн.онлајн продавници од мк продаваат производи, конкретно детски ама по 3 пати поскапи цени. Ако порачувала некоја нека сподели искуство. Еве ја онлајн страната https://direct.asda.com
Имам прашање: 1.Невработен сум од нова година.Се пријавив во завод ама за да добијам од фонд за здравство осигурување ми бараат 1,200 денари за да имам осигурување (или по старски кажано плави картони) зашто во претходната година надминав лимит од некоја си цифра на примања (тогаш работев) Прашањето ми е јас сега како невработен ако не успеам да најдам работа да речеме 3 месеци ќе морам ли да плаќам како невработен секој месец по 1,200 за да имам осигурување? Немам ли некое олеснување зашто не сум вработен во моментов? Нека одговори некој би бил благодарен
Колку чини издавање на нова лична карта? Исто така на колку уплатници се плаќа и како да ги пополнам? Или да си прашам во пошта?
Оди во Settings, кликни на Advanced settings, барај го Language & Input. Одбери опција Default keyboard - Multilingual typing - GBoard, само ќе ти даде да бираш јазици. Мислам дека само еднократно се плаќа. Не би требало да е повеќе од 200 денари, а може да платиш на лице место со картичка.
Пробај да одиш во Settings, па Advanced settings, па Language and input. Би требало подоле да има Default keyboard, па пробај да кликнеш на Google keyboard или да задржиш на тоа. Треба таму некаде да има опција за инсталирање. Ако не е таму, барај на истото место Virtual keyboards, таму би требало да имаш опции кој јазик да го вклучиш. Ако имаш уште проблеми, прати ми скриншоти во порака.
Топер е веднаш до онаа книжарницата што е карши Градежен факултет. Ориентационо - ако доаѓаш од Центар кон Градежен, ги минуваш Сара Фешн и Мини Пани, мислам дека има Боди Лајн, па Топер е веднаш до бутикот.