@Avery , знам неколку во околината. https://m.facebook.com/PetCentarMakedonija/ Еден од најснабдените, ама во Тафталиџе е, на Букурешка бр.5. Друг има во таа зградата помеѓу педагошка и Авицена, не ми текнува на името ама истите се и во Сити мол доле, ама ако е за храна мислам дека имаат само Ројал Канин. На аголот од Рузвелтова со Орце Николов има пет шоп Парк, исто е многу добро снабден. https://m.facebook.com/Petshop-Park-1178504342166398/ Баш во Карпош не ми текнува на некој поснабден пет шоп. Се надевам помогнав
Доколку имам долг во Вип од неколку месеци поради тоа што не сум била тука, и бројот ми е исклучен, колку месеци треба да платам за пак да ми биде валиден бројот? Или колку месеци долг смеам да имам за ми биде уклучен бројот?
Фала ти многу Конкретно барам ремче за многу мало кутре. Ги поминав споменативе, ама не најдов нешто соодветно и што ми се допаѓа. Да не знаеш каде би можела да најдам, не мора да е во Карпош?
Да не знае некој апликација кај што се подобрува квалитетот на сликата и се избиструва? Би ви била многу благодарна
Не знам за жал, не сум обрнала внимание, јас имам мачор. Можеби во Пет Шоп Центар до Мечос, или Луна Пет во Аеродром близу до хемиско. А можеш и во Џамбо да видиш, се начекуваат убави и ефтини работи во делот за миленици.
Не знам дали станува збор за истиот што ти го пиша @LollySky сега последно, ама знам имаше еден спроти Грчка амбасада.
Други се тие, има три пет шопа баш во зградата карши грчка амбасада, ама помалечки се, не знам како стојат со асортиман.
@LollySky на крај ремче за маче ќе му купам, со ѕвонче со се Во еден пет-шоп буквално истото ремче долар ипол од Алиекспрес, го продаваа 340 ден... Фала ви женски, за прв пат имам милениче и малце сум out of space @Antolinaa
Хахаха, сакав да ти предложам да разгледаш и од тие за мачиња ама си реков што знам јас Ако ти се чека, на али експрес гарант ќе најдеш се што ти треба по најдобра цена. Во Џамбо, ремчињата за маче се околу 100 денари. Сигурно и тие за кучиња се тука некаде. Има и поводници, стварно ако можеш види таму. Со среќа нека ти е миленичето, па стави некоја слика во соодветната тема. Spoiler И да те потсетам, му треба апче за глисти, вакцина и ампула против болви како за почеток. Секако, и квалитетна храна
Dali znae nekoj da mi kaza sto znaci zborot"priustiti,priusti" na hrvatski jazik. Pr.partner ce vam tolike probleme priustiti.
Сум згрешила изгледа Не можев да најдам ништо на интернет. Сум помешала нешто дека збореа за во Борис Трајковски ама изгледа не се договориле. Извини.