Е незнам дали и имаат без појадок. Ама и да има ноќевањето за двајца нема да биде под 2200 ден. Не крева нешто цена појадокот
Гледам низ слаткарниците изработуват секакви фигури на торти.. сакам торта во форма на некоја справа од теретана, или во форма на протеинска туба и сл. може ли да ми предложите вие нешто во тој стил?
Дечки ме интересира дали има некоја продавница,слаткара каде што можам да нарачам нешто да се достави на одредена личност на работа? И нормално да не е една бомбониера 500 денари. За во Скопје прашувам.
Дечки, резервирав и платив авионски билет преку интернет од wizz air, е сега не знам како да го најдам да го испринтам?
Искрено не знам. Може агенциите имаат други привилегии. Ама и вака е ок, каде се брзаш. И има цела тема за виз ер.
Прашањево ми е за сите кои се разбираат повеќе од компјутери. Ми беше оставен на поправка за замена на конектор и денес пробувам да пуштам музика нема звук. Дава на видеото како да се пушта и пее и не ми е на муте,се делува како да треба да се слуша музика ама нема. Па можно ли е мајсторот несакајќи да ми расипал нешто??? Хелп
Пробај рестартирај го лаптопот, можда е до песната или не знам.Ако ти бил на поправка за конекторот за полнење не знам како би ти се расипал звучникот. @ЕденЧлен ?
Go restartirav i jas pomisliv do toa e. I mene mi e cudno konektor-zvucnik rabotava zatoa prasuvam nekoj koj se razbira. Jas sum laik za delovi na kompjuter. Mislata mi bese da ne se blizu konektor i za slusanje nekoj kabli li delovi pa po greska da rasipa,ne znam,ke si puknam bez muzika