Ти препорачувам да си носиш твоја сукња. Шамија, не мора. За дар, јас носев машки чорапи(како и повеќето) се оставаат во една кошница пред да се влезе кај моштите. Е, веќе за на моштите, внесив моја маица(која треба после да ја носиш) и кутија со коцки шеќер. Сето тоа за осветување. Во друга просторија се оставаат ливчиња со имиња, за здравје и за упокоени. Што се однесува до преспивањето, јас спиев во дворот, а имаше и такви што спиеја во конаците, се разбира, ако си фатиш место и сакаш таму. Можиш да си носиш од дома перница и ќебенце. Ако ми текни уште нешто, ќе пишам. Или прашај слободно @ocicka2014
Фала ти многу. Ние со дечко ми сме во Црна Гора моментално на одмор во Будва, па сакаме да појдеме до таму, ама не знам како ќе биде со спиењето, дали мора или може само посета на манастирот? Ограничени сме со време, затоа
Јас блокирав еден што ми досаѓаше и на вибер и во именик, да ми ѕвонеше не можеше ама пораки од него ми стигаа.
Здраво женски. Имам многу белези на рацете и нозете од комарци. Која е најефикасна маст што може да ги покрие. Ви благодарам ❤️
Каде има убави, модерни фотељи со мала/средна големина и нормални цени, не астрономски? До кај 4-5 иљади... Вака нешто замислувам
Лаванда мене најмногу ми помогна, и во соба можеш да ставиш ги брка комарците, мене многу ми помогна.
Сега веќе столчињата се по 3-5.000 .. фотеља испод 8000 тешко дека ќе најдеш. И тоа најобична, ништо фенси а не па квалитетно..
Дали знаете дали работат студенски прашања сега во јули и дали ќе ми дадат потврда за редовен студент? Или можам некако електронски со I know системот? ИТНО ми треба
Ne znaev kade da go postavam prasanjevo, izvinete. Da ne poznavate nekoj sto prodava kucence od rasata pomeranian? Barav po oglasive, no nema. Ako poznavate nekoj ve molam izvestete me.
Да прашам некој што се разбира ако можи да ми помогни.. Почнав да работам во фирма каде што условите баш и не ми се допаѓаат, осигурана сум но не знам како сеуште не ми дале договор да потпишам никаков, не знам дали на полна плата или на минималец.. Ме осигураа и земаа пари за мене и искрено сакам да си одам само ми е страв да не ме зафркнат за платата.. Дали знаете каде можам да проверам како сум осигурана? И плус, дали ќе сносам некоја одговорност дека напуштам? Прашав уште тогаш во трудот и ми рекоја дека јас немам ништо со тоа и дека газдата треба да најди замена за мене во рок од 1 месец..
Прашај некој модератор ако нема прави одма , прва пишувам за безобразието на нашиов народ што се вклучени во собракајот со нивните коли и телефони на уво