Јас разбирам англиски сето тоа,ама си реков ај сертификат.Иначе јас зедов сертификат само за во Мк признат.
Без разлика, од пред некое врме во Мк се бара еден од следниве сертификати Освен кај некои приватњаци на кои им е сеедно.. т.е не е ни задолжителен било каков сертификат.. Конкретно А2 е минималното барано ниво..
Паа..не знам кој е тој сертификат Обично од школите за странски јазици ако е издаден, нема некоја тежина. Бидејќи во Скопје на пример, ги издаваа скоро речи на лепи очи и изгубија секаква вредност.
Кога отварам на nlbklik кај трансакциска убаво си ги пишува расположиви средства,а доле кај платежни картички стојат само во моментална состојба а расположиви средства 0 денари. Во резервирани имам само 30 дрн оние што ги одбиваат за картичката.
Оди до банка Или јави се на контакт бројот, ќе разрешиш дилема. Мене така ми има покажувано само кога ми биле резервирани парите
Значи поглупо створење од мене нема.А можев да си заштедам и за друго шо имав на памет. Вака за глупости. Глупа сум.
Здраво феминки Дали некој може да ми објасни како се отвора блог никако неможам да се снајдам и додека пребарував видов дека треба мастер карт дали се наплаќа нешто НИШТО НЕ МИ Е ЈАСНО или ако има тема на форумот да ми пусти линк благодарам и добра ноќ
Со слика од фудбалскиот тим отиди во Веро Јумбо во средина што е фото студиото прават се со твоја слика. Мене многу убав магнет ми направија за на фрижидер. Имаш на шољи, привезоци, магнети, сложувалки, маички...
Во Џамбо има секакви, не се скапи воопшто. Има обични плутени, има и дрвени, стаклени. Разгледај што ќе ти се допадне.
Јас како што знам дека се носи благо и после од кога ке заврши матичарот после бабата(мајката на невестата)дели благо