Дали некој го има пробано медот Power D+ за покачување на тежина од Bio Top shop да сподели искуство?
Сите фирми што продаваат вода имаат и апарати за продажба. Цените се движат според големина. Ние за работа гледаме еден мал од АкваБар, ми рекоа дека бил околу 3500. Големите мислам се околу 12000, но не ме држи за збор.
Дечки, можеби прашањево не е за тука, но дали некој знае добар стационар за миленици? Нема да сум во Скопје неколку дена, а и немам некои доверливи пријатели, роднини за да го оставам кученцето кај нив. Доколку некој знае Ве молам кажете и плус кои се цените
Која е постапката за да се осигурам здравствено? Имам 18год, завршив средно и планирам да студирам, ако се од помош овие информации, пошто докторката беше многу арогантна и површно ми кажа неколку работи. Ако е во можност некој нека пише што по брзо, бидејќи имам гнојна ангина и очајно ми требаат лекарства.
Која цена се движат екраните на лап топ? Мојот ми пукна па сакам да нарачам нов екран за acer конкрет о прашувам.
Ако студираш, имаш право да се осигураш преку еден од родителите (доколку работат). Најмногу до 26 години. А ако сакаш самата да се осигураш, ќе пополниш пријава (таму ја даваат), ќе однесеш лична карта и здравствена книшка.
Zdravo , dali nekooj imal iskustvo so flightclaim , odobrena mi e steta poradi kasnenje na letot , mi baraat devizna smetka , no eve gi nema da mi vratat na mailovite?
Дали некој знае каде можам да купам од оние ланчиња дрвени на нив што пишува Best Friends? Обично ги има по тезги коа има панаѓури или за велигден.
Сега ако немаш осигурување не знам што да направиш, најубаво да се јавиш во Фонд и да прашаш. А за понатаму кога ќе се запишеш на факултет ќе си земеш потврда за редовен студент и ќе ја однесеш во Фонд и ќе имаш здравствено. Доколку сакам да се префрлам од еден на друг факултет, има ли некаде да видам листа на предмети што може да ми бидат признаени, т.е. кои од нив се поклопуваат?