Девојки пасош ми закажаа на 6ти Септември дали има шанса да ми искочи до 12 според вас? Бидејќи сакам да одам во Лефкада средина на Септември..Се надевам ќе има и ласт минут нема да ми биде баксузно како што тргнало хаха
Сега вадев толку брзо не може да е готов да пробш со брза постапка ама скапо е или да одиш подоцна на одмор
не верувам дека толку брзо бидејки се спори да си најдеш врски за побрзо да ти закажат барем 31ви или 1ви септември или порано од овој датум ,јас кога го вадев во најобичен месец па чекав.
Каде поточно се наоѓа кафичот Enjoy Coffee&Shisha, во Аеродром? Дали е во истиот ред со кафичите Red и Get или...?
Се наоѓа пред вучко компани и тинекс маркетот. Лево до крај на паркингот кај 3 бисери па десно и одма е тука. Се надевам добро објаснив
Прашај во продавницата за часовници до Божиновски на плоштад. Човекот што работи таму е стар мајстор и искусен во работата.
Дали знаете што се испитуваат на систематски прегледи при вработување? Колегиве идни, се надевам, имаат некакви санитарни книшки. Пошо е работа во пивара, ваљда се смета како работа во производство на храна/пијалоци и испитуваат се можно лабораториски? Колку дена им треба за резултати?
Имате ли некоја препорака за интересна онлајн продавница (web) од странство со бесплатна или евтина испорака на производите? Може да биде било каква, сакам да разгледувам и да си нарачам нешто ))) Ме фати некое онлајн лудило. Ги знам повеќето што се , да ги речам, секојдневни и познати, ама сакам нешто ново да дознаам, ако има ))
Na jd sport da ,ama stigaat za 3 dena so dhl.A imaat dobri popusti . Na zavvi e 1 funta postarina mislam. Sum naracala i od dvete strani.Super se.
Основна крвна слика,шеќер,маснотии во крв,мокрача се дава,резултатите се готови истиот ден а комплетен извештај даваат утре дента дека треба и мислење од очно,психијатар или психолог,ушно и екг прават и плуќа прегледуваат. За санитарна книшка се вади во Пролече и се зема брис од нос и грло. Кај нив рано насабајле и резултати ќе ти кажат кога таму.
Агенција за храна и ветеринарство Ул. Трета Македонска ударна бригада бр 20, 1000 Скопје Република Македонија Тел:++389 2 2457 895 ++389 2 2457 873 Факс: ++389 2 2457 893 ++389 2 2457 871 e-mail:info@fva.gov.mk
Тоа горе што ти го пишаа плус гомце ти треба за санитарната книшка Сега другарка ми беше, таа со храна во градинка работи..