Ми препиша матичната Витамин Ц 1000мг има одредено време во денот кога треба да пијам и пред/после оброк или нема врска?
Ако добро разбрав, тебе ти треба нешто за да го прицврстиш постерот на ѕид/врата/самтинг...? Добар и побезболен избор се двостраните траки. Ги има во големите маркети (како веро, тинекс...) или кај што се продаваат изолири, дак траки, алати ( еуротулс пример или железарии). Не е скапа, зависи и од производителот. Сепал моја препорака, не земај најефтина оти многу иритира ако не лепи или се одлепува... Тоа е тоа Се надевам помпонав трошка..
Имам видено тука, на форумот, некоја членка објави дека купила вакви туфни за подарок. Каде да ги барам, џамбо има ли ? Не е важна бојата
Ако мислиш на машната, тогаш мислам дека ги прават во секоја цвеќара, и каде што виткаат поклони. Сама си избираш лента, боја, колкава да ја направат и слично
Имаше во Рамстор во сити мол пред некое време. Ама не беа големи Имаше само машничка и машна и хартија за виткање заедно.. Мене во цвеќара никогаш не ми ја погодиле ваква .. секогаш од тие обичните.
Па и ја немам видено, ама си помислив, може не ми се погодила цвеќарката, Хахаха И си реков, изгледа посебно се продаваат , башка имав видено некоја феминка стави купена, зелена.
Ај може ќе знае некој. На постпејд сум на Вип, пред два месеци брзо го потрошив мојот нет па ми стигна порака ако сакам да активирам пакет од еден или од три гига. И активирав прво од еден, па после активирав и од три. Ама еве и после тоа ми се додаваат тие гига и плус пари за нив на сметката. Пробав на истиот број да пратам порака со STOP наместо START но добивам повратна порака дека е погрешен текст. Сум активирала и порано вака ама штом ќе ги потрошам, толку, ништо не продолжувало нареден месец.
Најдобро јави се во Вип контакт центарот, да го сопрат од таму. Вака може секој месец да ти зема пари од сметка.
Некој/а што нарачувала од ASOS можеби знае: ако нешто што ќе го нарачаш ти е мало/големо враќаат ли пари, се враќа ли производот, каква им е политиката околу тоа?
moze li nekoj da mi kaze koga e vtoriot upisen rok i koi dokumenti se potrebni i dali e dovolno da se aplicira samo po posta ili ima i elektronski del ili mozebi mora da se odi do skopje fala