Место во Скопје каде што принтаат запалки? Искуства? Да напоменам само дека не ми е за рекламен материјал, ми треба исклучително помала количина.
Авицена имаат ценовник на фб мислам или пиши им во пп ќе ти одговорат. Поевтин спреј против комарци има и Бекутан од Алкалоид со детенце е.
Дали знаете каде можам да укрупнам ситни пари од касичка освен во банка(некоја продавница,трафика) затоа што и не во секоја маалска продавница сакаат да ти ги заменат ќе те направат забеган
Да и таму бев и не беше декорирано воопште само во убава чашка беше али реално стварно имаат убави кафиња.Незнам зошто торта? Не беше со шлаг или чоколадни преливи
Менувачница, поголем маркет. Зависи ако им требаат ги земаат, ако не не. Прашај на повеќе места негде сигурно ќе ти ги земат.
Дали кога патуваш со автобус некаде подалеку во друга земја,го доплаќаш багажот и имаш ограниченост на големина и куфери?
Зависи од превозникот. За со автобус не сум слушнала за ограничувања, а за со комбе имам слушнато дека си доплаќаат за куфери, ама најсигурно е да си прашаш со компанијата со која ќе патуваш.
Со одредени превозници дозволено е само едно парче багаж. Зависи од превозникот, ќе си прашаш пред да купиш карта, да не се изненадиш на лице место..