Ахахахахсхахс не може.Ако сакаш ептен да поправиш мислам одиш на полагање или класен испит.Кога ќе ги стават оценките во сведителство можеме само да се сликаме.Ќе си учиш почесто или ќе се бориш со време.Ако веќе си завршила прва средно, ти отиде возот.Ако си сега прва фати си го возот со ред.
Деновиве престојував во природа, денес видов на две места убоди од нешто каснато. Местото ми е отечено, ми течеше некаков гној, па крв. Можно е да се инфицирам? Помош како да ми поминат?
Може ли некој да ми каже некој каде можам да направам нокти наливни/типсови во Скопјево (по можност околина Ново Лисиче, Аеродром) негде цената да се движи 300-400? И притоа да се квалитетни ноктите.
VDT2906 https://www.facebook.com/Home-Fashi...vwcnf1RFio0mxT1HBZcU8oxklSIa1KL2I&__tn__=kC-R да праќаат по карго. Супер се грешка нема
Имаат Фб и праќаат по карго. Иако, голем дел од моделите можат да се најдат и на Битпазар карши полицијата. Јас имам зимано 2 пати од продавничката карши полицијата, гумирани се од задната страна и доста се квалитетни.
И јас сум ја забележала странава многупати и има многу убави работи. Баш фино што праша, и мене ме интересира како одат нарачките и дали навистина тоа што стигнува е како од сликата
Прејаки парчиња имаат и не е скапо воопшто. Чекам позитивен одговор од некој па да оставам цела плата таму
Не знаев каде да го поставам прашањево. Некој/а што добро чупа? Јас одам кај една долго време, но периодов не е тука, а страшно сум за чупање. Сама не можам дупки си правам, едвај ги средив веѓиве како што сакам, не сакам да ги упропастам..
Вторник, мислам дека е за се тој попуст... а како се вади таа картичка и мора да пазари тој што е на негово име или не мора?
Се пополнува формулар и се приложува лична карта. Картичката може да ја користи и друго лице. Ова важи за лице-пензионер. За друг граѓанин да биде сопственик на картичката не знам кои се правилата. Spoiler: . Не сум пензионер, ама кога може користам нивна привилегија
Каде се издава правосилна судска пресуда дeka не е изречена казна забрана на вршење професија, дејност или должност???