Ќе може од искуство да ми препорачате каде да шијам фустан? Ми треба за на свадба кај блиска роднина, рано ми е сеуште но, би сакала да шијам, па ако може да ми предложите некој, од каде сте задоволни? Само да е во Скопје, и да не е нешто прескапо, фала
Исто се снабдени, ама во ГТЦ продавачите се поажурни и веднаш ги надополнуваат рафтовите, во Сити Мол најчесто стојат празни
Драги Феминки, Би сакала да прашам дали познавате некој што оди често во Загреб? Купувам од таму производ што ми е многу важен. Доколку имате некој што оди, јас ќе си платам и за производот и за услугата...
Братучетми живее во Загреб,иначе е Македонец ама таму живее веќе 5 год.Може преку автобус да се пратат?
Во полиција.На социјалниве мрежи и да пријавиш ништо нема да направат.Ама за да пријавиш мислам ти треба потврда од лекар дека ти го нарушил менталното здравје така нешто.Ма да не знам колку е вистина ова.Ама во полиција можеш да пријавиш 100%. Доколку имаш снимка од телефонски разговор или screenshot од пораките.
Ти благодарам многу. Се работи за помал инцидент, но во случај да ескалира би сакала да знам како да постапам.
Zdravo Feminki, za decko mi prasuvam mu treba vakov kaput i celzi cizmi. Znae nekoj vo skopje kade ima ?
Знае некој дали може секој да се зачлени во библиотеката на Современ музеј или мора да си студент? Не наоѓам никаде информација околу тоа.
zazabava, kadevecer имаа слики од дискотеки, клубови и сл настани. maturanti.mk ама одамна мислам дека е надвор од функција... Јас повторно за обичен бел чаршав за кревет, без ластик, може некој видел во меѓувреме??
Топанско до стокомак има една продавница за трикотажа има материјали си бираш дезен и го обшива чаршафот колкав сакаш