За Џамбо ќе ти кажам за 5-10 минути пошто ќе проаѓам од таму ако не ти е итно.За ГТЦ не знам, татко ми ми кажа вака дуќани не работеле.Само кафичи/ресторани/пекари. Инфо само: Сити Мол работи as always *колку што видов работи @krofnicka27
Каде можам да најдам маскота мечка? Ми треба да купам за еден проект во кој ќе има HUGS во градот? Вака нешто.
Немам видено на друго место искрено..во некои рандом продавници тешко дека ќе најдеш UGG.Мислам ќе има попуст неделава или ако не прошол во Fashion & Friends
Каде низ Скопје може да се најде црвена лампа ама светлото да е во црвена боја, не знам како да објаснам пример да е од надвор црвена пластика или стакло и внатре да се става сијалицата и да биде црвена светлината? Или други бои некои нешто слично... едит: или евентуално црвена сијалица.
Lugjenca, mi treba vasa pomos... Kade bi mozela da najdam smestaj za 10 dena za gostin koj mi doaga od stranstvo tuka vo Skopje? Hotelite se mnogu skapi, pa ako znaete da mi predlozite nesto drugo, no sepak da bide kolku tolku pristojno
здраво сакам да прашам во некоја од темиве имаше линк да се логираш за проверка на ден на пријавување и одјавување но неможам да ја најдам еднаш се логирав и од тогаш ја заборавив дали некој знае да ми пушти линк?