Каде можам да купам платнени ленти за депилација? Мислам само ленти, ко за шеќерна депилација (без восок на нив)
Malku neobicno prasanje neznaev kade da pisam pa se nadevam deka ovde ke dobijam nekoj odgovor. Dali seuste davaat iselenicki vizi za Avstralija, kakva e postapkAta i dokolku davaat kolku vreme se ceka?
Дали има тема за продажба на недвижен имот, не успеав да најдам... Или ако има соодветна тема за ова прашање. Чичко ми сака да продава стан, но има некои заостанати стари долгови неповрзани со станот. Дали при продажбата тоа може да претставува некаков проблем? Ако да, дали заради долговите може да се одземе станот по негова смрт, бидејки е единственото што е на негово име?
При продажба нема долгот да биде проблем. Ако не го продаде станот и долговите останат неплатени, да, може да биде одземен станот по негова смрт. Или да се намири долгот на друг начин. Во овој случај наследниците на станот ќе треба да го платат долгот. Во секој случај долгот треба да се плати...
На телефонот имам инсталирано peel remote, и за да не одам на апликацијата секој пат кога сакам да сменам програма, горе лево на екранот имаше кратенка и од таму пуштав тон, менев програма и сл..и сега тоа горе што беше го нема ( по заслуга на ќерка ми ) и не знам како пак да го поставам..некој ако знае да ме просветли?
Сите запишуваат некој факултет, плус гаранција од некои 40000 евра. Сите претежно одат на тој принцип денес. Можеби некој поупатен подобро ќе ти објасни.
Znae nekoj da mi ja objasni rabotata,da ne zakazuvam samo intervju,slusnav deka ne mozelo poso sum redovna strudentka.
@bella.s Во Play Store има My apps каде има список (Library) со сите апликации што некогаш си ги имала.
Знае некој дали 100% сабота ќе биде учебен ден? Нас ни рекоа ќе се одработувал понеделник (21.01), a на 30ти март од вторник (22.01)
Никој ли не знае еве за ова зборам, првото знакче што е на сликата тоа ми го снема и барам цел ден и не знам како пак да се појави?