Не знам во која тема да се обратам ама ќе прашам тука, ставив жолта блуза во црни алишта за перење лом се стори, па некој ако знае некое средство за да ја вратам бојата назад дека сите ми рекоа фрли си а нема назад хаха
Провај со 'Вениш'. Ако не ти помогне подобро да ја фрлиш, може и со варегина доколку беше бела блузата, но бидејќи е жолта не може ќе ти избледи од варегината.
https://tocka.com.mk/vesti/300927/n...i-ne-rabotat-fejsbuk-i-instagram-sirum-svetot Не е само кај мене и тебе проблемот...
Луѓе ај некој нека помага итно!! Не можам да се логирам на акаунтот на инстаграм ниту преку телефон ниту преку компјутер, ако знае некој оти како шо да напрам нека ми каже веднаш
Zdravo, podnesov baranje vo ambasada za semejna viza i im pisav mejl za da prasam dali r gotova i tie mi odgovorija slednovo... Dobar den, vo vrska so Vaseto baranje za viza, Ve molime licno da go dostavite pasoshot, i smetkata so kodot, vo raboten den od 08.00 do 10.00 casot (bez termin, vo rok od 60 dena). So pocit Oddel za vizi E sega dali toa znachi deka e odobrena ili ne? Dali nekoj znae?