Предложете сигурни такси компании во Скопје. Одамна не сум користела, претпоставувам дека оттогаш многу згаснаа, а многу нови се појавија
Освен Џамбо каде во Скопје можам да најдам срце кутија со средна големина ? Цвеќари во околината на Центар, Симпо и Капиштец ?
Во скоро сите цвеќари. Во Розе (Веро 2), цвеќарата во Сити Мол, во центар имаше една на В, ама не ми текнува името (се наоѓа во Дебар Маало, до 7 грама кафичот). Цветен пазар исто така пробај. Таму има 10 цвеќари на едно место. Се наоѓа спроти ДИК.
Што да ставам на изгореница на лице, ми се познава како црвенило. Го мачкав со маст природна од билки за изгорено, но се уште се познава?
Не ако имаш радио кое фаќа сигнал преку слушалки, што го немаат повеќето нови паметни телефони. Ако имаш апликација радио која си ја симнала преку интернет (и не работи без интернет), тогаш да, ти троши.
Јас ставав канестен на рака и е многу добро. Но треба да прашаш во аптека дали може да го користиш и за лице.
Дермазин крема. Обично вака не се земаат лекови, креми, масти небитно на своја рака или по препорака преку форуми. Најдобро е консултација со лекар. Прочитај прво упатство, да не си алергична на нешто.
Јекодерм Не е повеќе од 100 денари. Ми ја препорача феминка, кожата омекнува и полека лузната почнува да исчезнува