Загреј млеко но не го прегревај. Кога ќе го извадиш, стави мед и 2-3 капки екстрат од ванила. Ќе спиеш како бебенце. Ем природно, ем убаво.
Дали некој знај колку е цената на "Бистра Роса" водата? Сакам да порачам за евент гледам вршат достава до дома .
Каде да најдам кавијар во Скопјево или треба специјално од Иран да нарачувам? Зошто е толку тешко да се најде? Пребарав во сите големи маркети и нема! Дали случајно сте виделе некаде кавијар?
Девојки каде има евтини фармерки (освен шутка) под 1000ден? Немам време за да тркнам до шутка, па негде дали се наоѓаат поевтини? За вакви конкретно ме интересира..
LC Waikiki имаше слични ама црни. Намалени беа 600-700 пред некое време на outlet. Не знам дали сеуште има, најдобро да провериш, може има и друга боја.
Јас имам 2 прашања и однапред благодарам на одговорите. Може тука или преку лп да ми пише некој подетално, ако знае 1. Дали Инстаграм функционира на таблет, т.е дали ако земам таблет, ќе може преку истиот да се поставуваат слики? И ако да, препорака за таблет? 2. Дали некој има искуство со купување големи постери за ѕид, да ми каже од каде е најдобро да се порачаат/купат? На вакви мислам, што се наменети да го покријат целиот ѕид Spoiler
Vo prodavnici za tapeti Pr.sproti MyDan kaficot mozes da vidis i prasas mislam gi nosat od turcija i italija
@Animali да, ќе функционира, ќе си ја симнеш апликацијата на таблетот @christinnn да провериш во Ивери дали има вакви фармерки.
Види во Њу Јоркер. Тој кај Гоце работи. 1. Ќе работи исто како на телефон. До која сума сакаш таблет? 2. @danichap има нарачувано на некоја страна на Интернет мислам. Во Рамстор мислам имам гледано, исто така и во оние се за 99 продавничките.