дечки , од кој блок на стадион ми предлагате да купам карта за концерт , да не е ни преблиску до бина ни мн далеку. Немам идено до сега
Ова во моментов го користам, за полирање после Цифот. Во некој од маркетиве го купив, но не ми текнува каде точно. Би требало да го има.
Женски да ве прашам дали навистина лани на скопскиот маратон ВизЕр со секоја регистрација и завршена трка давале попуст на авио билет? Може да ми кажете ако важи дали може и за 5км или само за маратон и полумаратон. Може инфо?
Ако чекаш на автобуската кај стариот тинекс, таму проаѓа 73 кој оди директно до саем, но е малку поредок, провери кога го има на страната на јсп. Инаку ако одиш со 2 автобуси, 24ка, па на рекорд да се качиш во 50, да се симнеш кај Хотел Континентал, или 13ка, да се симнеш во Автокоманда, но ќе имаш малку повеќе пешки.
Незнаев каде точно да прашам, па бидејќи темава е читана ајде тука.На роденден сум кај 3годишно детенце предлог идеа за подарок до 1000,а може и нешо поефтино до 500?пишете ми некоја идеа во порака.
Побарај на гугл мапс да излезеш на булеварот Борис Трајковски, односно на главната улица што води од Кисела Вода накај центар. Истата станица каде што застанува 41 и останати автобуси.
Може прашањево да звучи малку смешно, бидејќи е поставено од машко, но ај ќе пробам па се надевам дека ќе ми помогнете во изборот и советот. Бидејќи живеам сам и си купив машина за перење и сушење алишта, ми треба совет каков прашок да користам за алишта? Кој е најдобар и кој го препорачувате?
Merix со јоргован-предлог за прашак. А, омекнувач Duel црвениот. Иако, мислам дека треба да пробаш повеќе омекнувачи, па ќе видиш кој ти мириса убаво.Сепак, работа е на вкус.
И утре ти работат тие кај стадион. А Нептун во Сити Мол работи до 22:00. А тие кај стадион до 4-5 негде мислам во недела.