На сите места различно пишува по нет за денес. Ако некој точно знае нека пише дали само центарот ќе биде блокиран ?
Да прашам нешто. Над горната усна имам како бубулици некои врска немам што се. Битно бубулици не се, црнки не се, не ме боли. Сум ставала и паста и лук и пилинг и се и сум стискала и џабе не се тргаат. Некогаш ќе се повлечат и ќе имам 1-2 некогаш ги имам повеќе. Не сум приметила дека ми е од одреден тип на храна или кармини. Истата храна ја јадам секогаш, а кармини не делам со никого. Знае некој што би можело да е и како да ги тргнам? ми се познаваат кога ќе ставам кармин како нерамна ми е устата Spoiler: Слика
Девојки, дали имате порачано спортски чанти од Старт Спорт ( страна на фб)? 760 денари се и барам да споделите искуства ако има некој
Не знам веќе..со месеци ги имам. Пишав и сум ги стискала, и пилинг правев и црна маска ставав и лук и паста и се и џабе.Пак стојат. А кога ги стискам ништо не ни искача. Мислев дека ми се прават од лентите за депилација ама не ми е од нив. Ме нервираат многу
Мислиш ќе има чаре? Мајка ми ми вика да не се фаќам Spoiler: Сликаа . На природна светлина уште повеќе се гледаат, многу се нервирам гадни ми се.
Кога стискаш излегува нешто? Ако не, тогаш се 'милиа' така мислам беше називот, и за да исчезнат треба некој посилен пилинг, нешто од типот АХА-БХА зошто се доста навнатре, а обичниот пилинг само надворешните мртви клетки ги отстранува.
Не се фаќај сама, убаво ти рекла мајка ти. Јас за се' што ми се појавува, веднаш се консултирам со козметичарка. Па ако треба ќе ми рече на пример да одам кај дерматолог, кај овој, кај оној. Ако е до неа, ќе ти го среди. Ако не, ќе каже каде мисли дека треба да се обратиш.
Ништо не искача, стискам стискам и џабе, такви се трвди. Ќе одам на козметичар во тој случај. Фала ви *тоа е изгледа сега видов. Имам и под окото едно такво ама тоа не го пипкам страв ми е.
Ќе помогне? Не ми е страв, само да ги боцнам на врвот?Да стискам после или? Ако не ти е тешко пиши овде или лп како ги среди жити се, не можам веќе се изнамачив
Има некој искуство со Ана Стојанова? Сакам да купам една од програмите со исхрана и вежби, ваше мислење?
Се сликав за лична карта пред 2недели ама бидејќи фатија празници и доста неработни денови дали би ми била готова утре да ја земам или да почекам до следна недела?