За 10 работни дена би требало да е готова. Е, сега, веројатно празниците не ги рачунаат како работни, најдобро почекај до следната за посигурно. Или ако не те мрзи, оди, можеби ќе имаш среќа
Ние пред две недели се сликавме, за два дена беа готови. Ни кажаа поради изборите убрзале со изработката.
Некој што бил во Hotel Russia да сподели искуство? Поточно ме интересира за спа. Сакам еден ден на релаксација Која цена, што е вклучено, колку време и слично. Благодарам.
незнам дали прашањето ми е за овде ама ај да прашам, ми треба некој од битола да знај кај можам да изнајмам соба ми треба само за една вечер и да биди онака евтино оти ми е за изненадување.. навистина незнам кој да прашам не ми требало досега
Има некој искуство со Ана Стојанова? Сакам да купам една од програмите со исхрана и вежби, ваше мислење?
Вработена во банка ми ја изгуби личната карта. А, тоа ќе ме кошта побајаги. Има шанси банката да ми излезе во пресрет, или сепак да не се надевам?
Барав уште вчера, норм. ми превртуваа со очи. Им дадов рок некој ден за да ја најдат. Ќе разговарам со раководител секако.