Ќе се исплашат продавачките, и така на нивни грб ќе биде тоа што ќе ти дадат друго млеко без пари. Да сме развиена земја, би добила и извинување и залиха цел месец од маркетот, ама не сме, така да ти за 40 денари само може проблем на продавачките да им напраиш, а тие се напатени душички знаеме како ги третираат низ маркети
Нема да им направи проблем, ако не било со поминат рок, а е расипано, тогаш не е нивна вина. Е ако е со поминат рок тоа е веќе проблем и не гледам зошто не треба да го врати. Зошто она може да ги фрли своите 40 денари, а продавачката не?
Ќути, глава ме фати кога прочитав. Па уште на економски, колешки сме. Јас не знам како завршуваат факултет....
Кај Личоски ме фати 500 денари првиот пат. Сега не знам колку е, ама рачунај до 1000 денари. Повеќе не би требало.
Конкретно за Тинекс. Имаат месечен лимит да го наречам, на производи кои може да ги заменат за нови, така што, ако не си го земаат тоа за по дома, нема да направи проблем туку ќе и дадат друго млеко и толку.
Знаеш кај е Стар Оушн кинескиот ресторан ? Таму позади лале месарата, долж надолу имаш една продавница за медицински ствари, Васил Главинов се вика мислам тој таму реон.