Секој втор денес не зема од карго дури и се да е на време, не пак за пратка која ја чекаш 3 недели. Ќе стои во карго 5 дена и ќе им ја вратат, уживај. Ако воопшто ја пратат...
Ви благодарам, многу ретко порачувам па некако ајде викам срамота и глупаво ми беше , ама уште еден доказ дека од срам нема ништо, воопшто не ги сакам овие ситуации ама тоа е.
Пријави во полиција најбрзо што можеш ќе го најдат и месец два да поминат . А доколку имаш активирано Samsung account преку find my mobile уште сега барај..
Дали сте порачувале нешто од фан пејџот на фб Sve za 99 den? Некако многу ефтини цените,да не се втора употреба
Луѓе веќе сум при крај со 2 год на факс ама закасав со 7 неппложени испити од лани и оваа година, тие што ми беа со проектни се ги земав, но со другите за учење шо се мака мачам, скриптичка од 50 страни никако не можам да научам, не памтам, се размислувам да земам апчиња за паметење, вие имате ли искуство од такви апчиња, имаат ли многу штетни дејства?
Девојки имам едно прашање дали можи да се помини граница конкретно за грција доколку пасошот има важност уште еден месец?
На интервју за работа дали би носеле елегантни сандали на плута? Не знам дали е соодветно да се гледаат стапалата.. Прашањево е глупаво, но цел ден се мислам.. Времево е ептен топло а и треба да патувам.
Во државна институција, според дрес код, колена, рамена, стапала и прсти од нозе не смее да се гледаат. Со среќа
Девојки има ли некоја од вас што нарачала од нет Варикобустер (Varicobooster) крема за проширени вени, еве сакам да нарачам за блиска особа но одам на страната пополнувам податоци и после тоа ми бара да внесам емајл, го правам и тоа и ништо не се случува фактички неможам да нарачам... Некоја да ми каже како можам да ја нарачам кремава ?
Лице кое не остварило приход за минатата година и не е регистрирано на страната на УЈП, а оваа година има приход само по основ на плата, дали треба да се регистрира?
Едноставно, можеш во кеса да земеш соодветна облека и обувки и да се пресоблечеш пред да влезеш на интервјуто. А и зависи од позицијата за која аплицираш. Ако сметаш дека е ок на таа позиција да работиш во сандали, значи ок е и на интервјуто да носиш.