Jas samo toj vo capitol go znaev. Sega ima popust, ama nema ic izbor na kupaci ko sto baram. Stom ima na rekort utre ke pominam. A koj dukan e najmnogu snabden ? A outletot vidov kaj niv na stranata. Ama kade mozam realno da gi najdam, zatoa pomisliv da ne se nekade pisebno. Fala.
Еден совет, пошто често купувам од Лиска. Прво отвори ја веб страната и види дали има број. Ако има, запиши ја шифрата со тараба, па оди до најблиската продавница и ќе проверат компјутерски во кој дуќан го имаат моделот.
Дали знаете негде онлајн курс по германски јазик за почетници, секако со плаќање, но ако има и бесплатен уште подобро..?
Мое мислење е дека Рекорд е најснабдена. Барем јас до сега секогаш таму сум успевала да најдам тоа што ми треба. А јас носам прилично специфичен број на градник. Исто и советот на @NarCis@ примени го. А ако често купуваш од таму можеш, како што ти пишав прерходно, да се регистрираш на страната и ќе ти стасуваат известувања за попусти, промоции и сл.
На боледување сум од матичен 14 дена. Треба да одам кај матичниот гинеколог кој што ќе да ме прати на комисија за дополнително боледување. Дали во истиот ден ќе завршам работа кај комисијата во Букурешт,бидејќи често читам која буква е на смена, работат по некој азбучен ред??
Какво искуство имате со порачки од Ариза? Некако многу несериозно ми делуваат,а за комуникација да не зборувам
Germanija vo Lidl 5€.Jas go koristam i sum prezadovolna. Imash aplikacii na Play Store kolku tolku ke nauchis ama najdobro ti e na kurs da odis od lichno iskustvo ti kazhuvam Kje zavrshis rabota istiot den, ama treba da se javish ili nekoj da ti kazhe dali od sabajle ili od porucheg e tvojata bukva(od prezimeto)