Вака сега од Битола вие шо сте. Кај старскиот дом Сју Рајдер горе кај болницата близу Плодност шо е,дали случајно знаете кој му е интернето таму и пасфордот? Ми треба за роднините нешо. Ако знае некој ќе бидам преблагодарна нека ми пиши во порака.
Постојат ли уште Bake Rolls Garlic и Bake Rolls Onion? Вчера ми текна дека ми беа омилени на времето ама не можев да ги најдам.
Мм користи исто по препорака на стоматолог, некои 2-3 минути ти се како згужвани непцата, несакани ефекти нема. Ако мислиш на Tendenz за обувки лично не сум порачувала од интернет ама сум била во продавницата и вака од око ми стојат со одличен квалитет.
Постои некаде во Скопје некое школо каде што може да запишам италијански втор степен ? Буквално се јавив кај повеќето школи никој нема втор степен
Дали може од денарска сметка на Халк Банка, на шалтер да побарам да ги извадам парите, но во евра? И ако може, по кој курс пресметуваат?
99% сум сигурна дека не може. Од сметка можеш да извадиш само иста валута, денари- денари, евра - евра, зависи каков прилив имаш. Е таму можат да ти ги сменат ама види курсот дали ти одговара. Од искуство, подобра опција ти е менувачница.
Треба да поднесеш барање за државјанство во полиција и следниот ден се зема , само лична карта ти треба .. Барем така јас извадив
Имам многу читано за бенефити од chickpeas ама прашањето ми е - дали тоа е уствари она што кај нас го викаат наут? И ако да, каде да најдам од истото? Фала!