Прво отворија во Рамстор, па сега брзо видов дека имаат отворено и во Сити Мол. Имаат нормални, прифатливи цени секој да може да си дозволи
Luge kako treba da se registiram na moj ddv treba li da se odnese baranje za registacija vo UJP ili ?
Имам ваучер во во Wizz Air во износ од 20 евра. Дали некој знае како треба да се искористи, постапката која е?
Луѓе 2 саати го пишувам постов... Си ги фатив прстите со вратата од колата и не само да ги штипнам, него вратата се затвори а прстите внатре. Многу боли, потечени се, црвени, плави.. Има некој лек начин нешто барем малку болката да помине?
Бабински рецепт: само истолчен кромид и да го ставиш на прстите и завиткај ги со нешто ..кромидот ќе ти го извлече отокот и болката
Оди на хирургија. Јас потфатив еден прст и не отидов веднаш, туку кога собра гној. Ми рекоа да сум отишла одма немало до тоа да дојде. После ми падна ноктот.
@Cka @CameliaMiller @Rebecca_R девојки, ве тагнав зошто мислам сте упатени но и некој друг доколку има инфо би го замолил да напише. Ме интересира како се движат плацевите во Соње? Не знам точно кој дел (горно или долно), ориентационо цена од м2? Благодарам однапред.
Дали некој може да ми каже дали во Република Македонија е дозволено снимање на јавно место, од страна на цивили секако.
Кој ме фатил што збориш Нема секој право да ме фаќа. Прашав поради снимање видео кое подоцна треба да заврши на you tube. Фала иначе.
Одма на лекар, не чекај, недај боже ќе те фатат празници што ќе правиш после. Ќе ти кажат таму шо како немој со бабини деветини да се лечиш да не ти се искомплицира нешто.
Снимање е дозволено ама објавување на социјални мрежи не знам.. Витали да не спроведувал некој рамноземски експеримент па сеа се плаши да не го залепат на јутуб
Здраво знае ли некој како да влезам во инстаграм профил?? Или некоја апликација за провалување. Фала, Поздрав!