Малку глупаво од моја страна ама растение е ова? го има ли кај нас во продавниците за здрава храна? (биокосмос и сл)
Започнав со цртање на патики и облека и користев боја за текстил и кожа од pentart која ја пронајдов во slikarskipribor.mk но во моментов ги немаат нијансите кои ми се потребни. Дали некој знае каде може да пронајдам бои за оваа намена кои се квалитетни и можам да ги купам во Македонија? Или пак барем да ми кажете добро опремени книжари и продавници во кои потенцијално би можела да пронајдам нешто... Ако темата не е за тука преместете ја каде што треба или ако е веќе постоечка известете ме. Ви благодарам однапред!!
Дали некој има искуство со фирма за селење, од една во друга земја? Дали се наплаќа по килажа, километража ..? И дали познавате таква, ми треба контакт? Ви благодарам
За која земја? Ако е за Германија пробај movinga.de .Има и други помали фирми. Имам искуство се селење ама од една населба во друга во Германија.Се јавив на фирмата и дојде и ми процени според стварите колку ќе ме чини. Немавме многу ствари и за 3 луѓе со транспорт со се плативме 400 евра.Ние се демонтиравме , а не требаше.За монтажа и демонтажа се доплаќаше плус.