Здраво девојки,сакав да ве прашам нешто.Треба да полагам два предмета стручни од трета година средно од пред 11 год.Е сега ме интересира дали некој знае како одо полагањето,како ќе биде што ќе биде....Ми рекоа да сум поднаучела малце колки да не сум била без ич доколку најдам во библиотека кај нив книги.....Е сега јас не сум учела тогаш како ќе учам сега???Малце ми е безвезе а и таква сум јас малце срамежлива и повлечена и сега до тогаш нема да спијам.....Се извинувам на долгиот пост се надевам некој ќе ми каже...Поззз
Имате ли искуство со Афродита С во Аеродром? Дали се океј во однос вработен - клиент? За масажа, конкретно.
Да јас ќе ја заебам државата и шо Прееска се јавив да закажам за пасош за малиот и успат прашав за мене и ми одговорија" А зашто да те казнат?" Иначе и да ме казнат голема работа
Е браво... Ако тоа ти беше цел мислам дека успеа во животов... Циркузи. Шо народ ќе бевме бреееј аххаха
Јас после пола година откако наполнив 18 години поднесов за лична карта, не добив казна. Така да, не се замарај.
Toa so ova ne e isto. Ona promenila prezime a so staroto prezime patuvala, problemot ne e do tolku sto odma ne go smenila pasosot, tuku sto patuvala so toj pasos. Moze i da i progledaat niz prsti, no moze i da plati kazna od 500eu i da bide povikana na razgovor.
Да точно е ова од Anastasijaki . Јас кога се сликав за лична карта додека ги потполнував формуларите девојката таму што работи ми напомени да не патувам со стар пасош и ми ги кажа кои се казните.
Глупаво ти е мислењето, те прашала едно а одговараш друго што нема никаква врска + ја извреѓа членката. ПМС пуштен на најјако. Чил
Decki,skoro se preseliv vo Sredno Nerezi,posledna 57,dali znaete nekoj dobar stomatolog vo blizina?Fala
Јас 2012 кога се актуелизираше ова платив казна. Претходно не казнуваа, ама затоа јас прво на разговор зошто, како, што, па после и на прекршочна во лисиче си бев. Сега колку се ажурни не знам.
Девојчиња менувајте ги личните документи на време со новите податоци. Ствар на добра волја на полицаецот е што не сте казнети, верувајте. Не правете си од готово-вересија.