Види во Сити Мол доле до кладилницата. Мислам дека пд кај карши Зегин на тој ескалатор треба да се спуштиш.
Зошто е цел град затворен денес? Се дешава нешо или? Од Битпазар до Карпош 40+мин со бус едвај се стигаше...
Нема никакви протести туку во собрание се ратификува договорот за НАТО и има делегации дојдено од странство и се крева знамето на НАТО пред Собранието. И поради тоа не пуштаат да се помине .
Devojki sakam predlozi za sminka za na tablo, po moznost da bide salon I za frizuri. Vo Kisela voda po moznost, a moze I Centar, Karpos 1. Kosava ja sakam peglana deka mi e sredna dolzina. A za sminka neznam kade. Preferiram nezna sminka, nude. Nejkam napadno. Cekam predlozi
Кај можам да најдам маички од супер херои, т.е печатени со логото...и да не се многи скапи, тука во скопје, ама за возрасни не за деца..
Поарно и посигурно од сама да си направиш нема Академски граѓанин, а да купува семинарски/дипломски/магистерски трудови
Дали можеби некој работи во пекара, ми требаат голема количина на книжните вреќи од брашно(доколку не ги користат). Или пак знаете некоја пекара што вреќите ги собира и ги продава.