Среќа не беше така.Но преглупа презентација и мој совет никој да не оди ако ве викаат на презентации без ништо да ви кажат за неа.
Јас имав користено к'на која ја купив од Базаро ама гледам и на пазар ја има истата ,мене рецептата за растварање кна ми ја кажа фризер Станче , колку пакетчиња кна ќе ставиш толку јајца и едно до две капаче ракија за да се изедначи смесата и ја држев на глава околу два три часа, но имај на ум дека откако ќе ставиш кна никаква фарба не фаќа на косата едино црна . Се надевам дека убаво објаснив ако те интересира уште нешто слободно прашај.
Јас имам фарбано една пријателка со к'на и она ја раствараше со турски чај ама не знам точно да ти кажам колку кесички к'на со колку чај го раствараше.
Hello Имам неколку прашања во врска со издавање стан. Ако некој е запознаен со тоа, може да ми пише порака, да се распрашам
Од каде можам да нарачам онјан, збирка задачи по математика за 8мо одделение.. Барав во неколку книжари нема. Да не знаете дали може од интернет нарачам од негде? Или пак ако некоја од членките овде, имате а не ви треба.. Хитно ми треба, доколку некој има а не му треба , нека ми пише
Се вади во МВР. Полномошното го пополнува службеникот. Треба да носите извод од детето и лични карти од вас двајцата и двајцата на лице место да потпишете и ќе си платите административна такса. Ќе ви стават печат на потписите и завршена приказна. Истово може да се направи на нотар, но кошта минимум 3 пати повеќе отколку во МВР.
еве го законот.А они се должни да го почитуваат. Јас имам одено со мајка ми сами во Бугарија дур немав ни 16 ама да ме убиеш не ми текнува дали требаше потврда од татко ми. Мислам дека не. https://skopjeinfo.mk/treba-li-pism...je-na-dete-preku-granica-samo-so-eden-roditel интернетов вели дека обично на граница барале согласност доколку нешто им е сомнително Јас мислам да си извадиш за секој случај, да не ти побараат па да се замараш после накнадно со тоа.
@Feminka22 не станува збор за нашата граница. Нашите ќе те пуштат да излезеш, другата држава дали ќе те пушти да влезеш е прашање. Нека си го има, не е воопшто скапо ниту се чекаат редици за тоа, а мирна ќе си е.
Па пишува одма во заградата..косинус од 37 степени е 0,8. Провери си на калкулатор и ќе видиш дека е толку.